nolle p

| Postat i: 2007-2008
0
snart är nolleperioden över och imorgon börjar allvaret, skolan! jag är både nervös och längtar till vi börjar. det låter hur roligt som helst att läsa om sjukgymnastik och jag vet att det finns mycket att lära! jag tycker att det är roligt att umgås med klassen men jag längtar hem. till mina kompisar och min familj! jag klarar inte av att sitta ensam i min lägenhet utan jag behöver människor jag tycker om omkring mig! jag vill hem!

nu ska jag ut å gå med zandra och emma! få tankarna på annat håll.


det finns ingen ork

| Postat i: 2007-2008
0
nu är det lördag igen och på måndag börjar allvaret :p jag orkar inte skriva exakt vad vi har gjort iveckan, men vi har spelat brännboll, festat, lekt, tävlat, lyssnat på föreläsningar, och skrattat massor :) jag älskar min klass redan, vi är så olika personligheter att det är riktigt roligt att umgås med alla ; )

nu sitter jag och väntar ¨på att klockan ska bli FEM för då är det förfest innan vi ska på VKM klockan 19.00, VKM är Välkomst middag :) det blir nog en sen dag idag men det är ju sista helgen innan skolan börjar.

imorgon blir det nollefrukost och sedan Philm kl 17.00, tror jag att det var på schemat.

men nu ska jag gå å borsta tänderna så jag inte blir sen :P

Pusskram, Lycka till ikväll Familjen NILSSON. Det är kubbturnering idag fast jag kan inte vara med ;(

Uppdaterar senare om resten av veckan!

| Postat i: 2007-2008
0
i fredas klockan sex var vi på en föreläsning " Let's talk about sex". det var ganska bra föreläsning. efter föreläsningen gick vi på förfest med några andra klasser och kring 10 gick vi till STUK fast då tog jag min cykel och for hem och sov :p


Lördag var det Riddarspelen, vi fick i uppdrag att fixa en häxa, ett troll, en drake, en katapult, en borg, en magisk dryck, en alvisksång, kärlekspoesi till adeln och öph, 5st som ingick i ett magikersällskap med enhetligklädsel, en ent, en enhörning. jag minns inte om det var ngt mer men vi klarade uppdraget iaf. vi var typ 3klassen som hjälptes åt så det var inte så svårt som vi trodde att det skulle bli. sedan redovisade vi allt i ett trångt rum där det var HUR varmt som helst!
Till lunch åt vi hamburgare och dricka för att sedan ha fyrkamp mot andra klasser. Fyrkampen bestod av säckhoppning, "strut"fotboll, skidstafett, megatvister. Finalen var Råbock men vi gick inte vidare, tyvärr :/
På kvällen var vi å lyssna på Soran Ismail, ståuppkomiker, som var HUR rolig som helst. Det var längesedan jag skrattade så mkt. Han tyckte att vi hade en konstig diktatur, eftersom adeln inte får prata. Haha, sant! När vi hade skrattat klart så for jag hem och sov, orkade inte gå på Open-Mik kvällen på STUK. Jag tror inte heller att det var så många från klassen som for dit.


Söndag var vi på hajk. Påväg till stället där vi skulle vara var det tipsrunda om Phösarna, nån fråga var typ "Vilken ögonfärg har Flin?" det är inte lätt att veta när dom alltid har solglasögon på sig! ;p Vi hade även olika tävlingar som, dragkamp, långfilsspottning, säckhoppning, tändsticksasken, Klädhängarklämmor och stövelkastning. Vi hade även gyckel för adeln och öph, ojoj vad jag skratta åt dom. För varje gång dom skrattar måste dom hålla för munnen, och efter våran föreställning höll dom på att dö av skratt. Svårt att förklara utan det måste upplevas ;) Dagen slutade vid 17.00 och sedan kom mor och far på besök med lite grejor som jag behövde. En lugn kväll, inget man klagar på :p

jag uppdaterar senare om resten av veckan, måste packa ner sakerna och göra mej klar och sedan bege mig till skolan.

22/8 2008

| Postat i: 2007-2008
0
i onsdas på kvällen hade vi först förfest i rummet där Hälso6 har sin lokal, säger varken er eller mig så mkt :p vi lekte tidningsleken för att lära oss varandras namn och annars satt vi bara å mös och pratade. vi fick även besök av generalerna och överphösarna, och reglerna är så att när dom kommer in i rummet ska alla Nollor ställa sig upp och titta i backen. haha det är ganska roligt rollspel!
vi 10 nångång gick vi vidare till STUK där festen var, ni skulle ha sett kön. det tog typ 30minuter att ta sej in :p därinne kollade vi runt i STUK och sedan dansade vi resten av kvällen. vid halvtolv åt vi en korv och sedan började jag och 3tjejer till att bege oss hem. det var ju en dag imorgon åxå.



igår var vi på två föresläsningar, en där några ur personalen på skolan presenterade sig, och den andra handlade om alkohol. efter föreläsningen gick vi till SID (stuk på dagtid) och hörde hur deras verksamhet fungerar. senda fick vi sluta och skulle samlas igen 17.30 för förfest och sedan 90talsfest :p men jag och hannah skulle å träna med Lira BK div3 damer så vi skippade förfesten och festen och for efter träningen hem till hannah och såg film. var skönt med en lugn kväll, är redan nu riktigt trött!



idag är det setionernas dag, där dom ska presentera sjukgymnastprogrammet och allt som inte är fixat ska fixas idag! så det känns bra, har haft lite panik över att det är så mycket som ska fixas och trixas för att kunna plugga på ltu.
nu ska jag börja gör mej klar, kommer med mera uppdatering senare :p


ps. vädret här är riktigt sämst, regn hela dagarna eller stundvis. paraplyet är då min bästa vän för tillfället. ds.

20/8 2008

| Postat i: 2007-2008
0
idag är dagen då nolleperioden börjar och på ca 45minuter kliver jag in i Aulan och träffar min klass för första gången :) liiiite nervös är jag. steg upp halv 7 imorse så jag kunde göra mej klar i lugn och ro och äta frukost. tyvärr var det ingen vacker utsikt vid frukosten, det är disigt och jag tror att det regnar litegrann.,

håll tummarna att det går bra idag :p
ska nog på förförfest hos Hannah och Sebastian idag, haha, det har då jag aldrig varit på förut.


usch, jag läser fotografi på nolleschemat. det hade jag glömt bort. Haha!



19/8-08

| Postat i: 2007-2008
0
efter att jag hade fått tag i min börs gick jag i duschen och begav mig till luleå centrum. renaramarånet! att ta bussen till centrum från porsön, 19spänn! usch. när jag kom fram regnade det ordentligt, fast det har det ju gjort sen jag kom hit. jag gick runt på stan och letade en tröja att ha på mej första dagen på Ltu, imorgon.! men jag hittade ingenting utan istället hittade jag en klocka som jag köpte, riktigt fin är den och nöjd är jag. sedan träffade jag hannah och hennes kille och hans kompis på MQ. så jag fick åka med dom till hannah's lght och den var riktigt fin, liiiite större än min, men bara lite.! haha, jag skojjar förståss.

kvart i 4 begav jag mej hem i regnet för att äta middag och sedan fara på min första träning med Lira BK. jag och hannah fick åka med Maja till karlsvik och sedan hem igen. det är för långt för att cykla dit så då måste vi tigga om skjuts. jag tog min cykel och cyklade till ica och var genomblöt innan träningen ens hade börjat. när vi kommer till Karlsvik så blir vi välkomna av en av ledarna och det kändes som att vi var välkomna att träna med dom. jag fick ett bra första intryck. plus sa dom att vi skulle komma och träna med div3 på torsdag, jag som bara hade tänkt att träna med u-damerna, fast jag ska inte klaga :p

första träningen tränade vi med u-damerna eftersom dom andra bara hade genomgång inför deras match och lite löpning. har ganska svårt med namn så det var nån enstaka som fastnade under 1½timme som vi tränade. och på torsdag är det typ 15 nya namn att lära sig. men jag är laddad!

nu ska jag göra iordning inför imorgon så jag inte glömmer någonting, och sedan ska jag sova! så jag är utvilad imorrn. Jag tror att det blir en sen kväll :p

Pusskram, saknar Piteå litegrann. alla kompisar är ju kvar hemma och far snart åt olika håll! känns lite trist.
men imorgon träffar jag min nya klass och jag tror att jag kommer stormtrivas :) Godnatt

Jasså, nu är man då LuleBo!

| Postat i: 2007-2008
0
igår klockan tre tog vi mitt pick och pack och stack till luleå. ni skulle ha sett, volvon var fullpackad med mina grejor och jag och bror fick sitta och trängas i baksätet. när vi kom fram så regnade det och det var inte alls så roligt väder. familjen sprang fram och tillbaka med kartonger medans jag försökte få undan allt så det inte skulle bli trångt i min lilla lya.

efter att vi fått undan grejerna for vi till ica maxi och handlade mat, mums! mamma bjöd på inhandlese och pappa bjöd på middag, tackar :) fast när vi då kom ut från max ser vi att volvon har fått punktering, usch, i ösregnet fick pappa stå å byta däck. ganska lustigt ändå! sedan for vi tillbaka till lägenheten och fick igång internet men inte skrivaren, typiskt! den som fungerade hemma. kring kvart i åtta for familjen hem och jag stannade kvar i mitt nya hem. jag träffade mina närmaste grannar och dom var trevliga, så det var en bra start på veckan.

sen ringer mamma när dom är i Piteå å säger att jag har kvar börsen i hennes väska, SÅKLART. någonting måste man ju glömma iofs. så jag sitter nu och väntar på att pappa ska komma förbi med börsen å sen ska jag försöka att ta mej in till stan.

Här kommer lite bilder från min lägenhet :)



         Hallen                  Toan                        Sängen



   Kök och skrivbord       Matbord och sminkhörnan

dålig uppdatering, I know!

| Postat i: 2007-2008
0
men det har varit fullt upp på sistone....
i fredas var det fotbollsturnering hos viklunds. mitt lag vann inte men det är hur roligt som helst att bara spela fotboll för skojjs skull och inte alltid på allvar..
lördag for jag och mamma till ikea och köpte sakerna till lght som jag behövde, jag blev förvånad när jag kom till kassan, trodde att det skulle bli såååå mkt dyrare än vad det blev.
sen på kvällen var jag hos linda och grillade lite korv innan vi for på Abb's firma fest, haha, det var  inte planerat innan utan vi följde med viktoria dit :p vid 00.00 for jag och linda tillbaka till henne och gjorde upp en eld och satt och mös vid elden, en bra avslutning på kvällen!
söndag for jag med fotbollslaget och spelade match i gällivare, resultatet har jag ingen kommentar om utan SKIT DOMARE ville jag bara tillägga.!
måndag var jag ledig och packade ihop saker som jag skulle ha med till lght och så skjutsade jag brodern till frissan. senare på kvällen var jag med några vänner och grillade i blåsmark, riktigt längesedan man träffades.
tisdag jobbade jag hos pappa, och efter jobbet åt vi middag hos farmor och farfar och sedan packade vi in sakerna i bilen och for till lght för att städa och flytta in lite saker. eller lite å lite, det fyllde hela skuffen och det var ändå inte allt :p efter att vi hade städat klart och hett sakerna på rätt ställe så blev det riktigt mysigt! jag har tyvärr inga bilder men det kommer till veckan då jag har flyttat dit alla saker inklu mig själv :)

resten av veckan ser ut såhär:
onsdag: jobb och träning
torsdag: jobb och träning
fredag: jobb och vikariefest
lördag: lagfest
söndag: packa allting och träning
antingen flyttar jag måndag eller tisdag, beror på vad som händer den veckan!


håller tummarna för att du får jobbet! puss

tisdag

| Postat i: 2007-2008
0
dålig uppdatering jag vet, men det är mycket med jobb, fotboll och flytten just nu.

i fredas var jag på luleå kalaset med linda, elin och camilla som jag skrev i förra inlägget.

lördag så var jag chaufför till hela familjen. Ma och Pa for på nostalgifest i badhusparken och bror for hos en kompis i bersika.

söndag så kollade jag igenom alla saker som jag behöver till flytten och kollade vad jag hade och vad som behövdes köpas. medan jag ändå vände rummet upp och ner så rensade jag bort saker som jag aldrig använder. just nu är alla flyttgrejor utanför rummet och varje gång jag går förbi påminns jag att nu är det nära!!! jag längtar sååå mkt..!

imorgon ska jag förbi ¨på jysk och köpa en bäddmadrass innan jag börjar jobba! och på lördag ska jag och mamma till IKEA och köpa saker till lght.

20 augusti 2008!



bilden har inget med texten att göra utan jag hittade den på datorn,
detta är när jag bärs ut på bår när vi var med i en bussolycka så att brannmännen kunde öva!

Luleå x2 igår

| Postat i: 2007-2008
0

jag mormor och farmor for igår till luleå för att hämta min lght's nyckel, sedan for vi och kollade på den och bestämde vad som behövdes köpas. jag längtar grymt mycket tills jag ska flytta men jag har samtidigt lite ångest över att jag inte vet ngn mer som ska flytta dit. alla kompisar kommer fara på andra ställen i sverige (eller norge), och man vet aldrig när man träffar dom igen ;/ det känns riktigt tråkigt. men nu ska jag blicka framåt och ha roligt i luleå för att jag får utbilda mej till sjukgymnast, som jag har velat i 4år! här är några bilder på lägenheten, ser lite tråkigt ut eftersom det inte är någonting förutom möbler, jag ska uppdatera när jag har flyttat dit ;)




senare på kvällen så återvände jag till luleå för att gå på luleåkalaset ;p jag och linda åkte med bussen 19.25 och mötte sedan upp elin och camilla och vi gick till en lekpark och "mös". vid 10 nångång gick vi in mot området och det tog inte länge så tappade jag å linda bort elin och camilla. så vi gick in på matstället och åt kebabtallrik, som var väldigt svårt att säga, och sedan gick vi runt lite och letade dom. vi ringde men vi fatta inte vart som var eller så svara dom inte. men vi gick ner till scenen och lyssna på några grabbar som spelade och sjöng och väntade på veronika maggio. fast när hon äntligen började spela så började vi att bege oss hemåt, LK var inget för oss. så 00.20 bussen tog vi hem och sen for jag och hälsade på en kompis och kom hem vid 3 tiden.

och idag har jag sovit till klockan 1, jag är fortfarande hur trött som helst idag men vill inte sova bort hela dagen.


tack för igår, jag ville aldrig fara hem! vi måste ses igen innan vi flyttar!