Valborg!

| Postat i: 2010
0
Då var äntligen dagen här, valborg, som jag har längtat! Har taggat för denna kväll ett bra tag och nu är den här. Vi kommer fira den hemma hos mig i byn. Så jag har haft fullt upp med städning av huset :) Det har nog aldrig varit så rent som nu, haha! Skämt å sido. Kommer ändå se ut som ett bombnedslag imorgon, men så ska det vara då det är fest! Sitter nu i köket och lyssnar på musiken jag ordnat speciellt för valborg, tagget är på topp kan jag bara säga. Funderar på att sprätta en innan alla kommer ;)

Vi kommer bli 10st här som även kommer sova över. Undrar om farfar kommer bli förskräckt imorgon bitti då han kommer och det är fullt i skor i hallen och folk ligger överallt ;p näe men jag har förvarnat honom, ska även förvarna nattgästerna så dom inte tror att det är en inbrottstjuv som kommer :)

Farmor fråga om jag skulle med imorgon och äta palt på bönhuset, men känner nog att palt inte är den bästa maten dagen efter, haha!

menmen, nu ska jag ta å tända lite ljus på altanen så det blir lite värme där. Ha en bra valborg!


Torsdag

| Postat i: 2010
0
http://www.nsd.se/nyheter/artikel.aspx?articleid=5321185

Läs denna artikel. Det är om våran skola som brann igår. Skolan står då kvar ;p

Har haft tre lektioner idag, enligt min mening ganska onödiga. Haha! Fick ont i fingarna av allt klottrande och ritande.

Skulle egenlitgen ut och gå imorse eller ikväll men jag skippar nog det då jag har skavsår på båda hälarna efter förra promenaden. Så går det då man köper nya skor :p

Aja, ska fortsätta å packa och plugga innan det blir dags att sova. Som nog är någon timme bort iaf.


Onsdag

| Postat i: 2010
0

Sitter nu framför tvn och ser 2½män. Har försökt att skriva lite på den individuella uppgiften men hur svår är den egentligen, och jobbig. Söker jag i registret efter ett ord finns ordet på 5olika sidor och jag måste kolla alla för att se om vilken som stämmer bäst. Usch, tappade motivationen fort där.

Idag fick vi sluta tidigare eftersom brandlarmet gick i skolan. Det gjorde det även för någon vecka sedan men det var nog ett falskt alarm. Fast idag så var det på riktigt. Vi satt kvar ett tag då vi trodde att det var falskt alarm igen. Men när vi kom ut så var det fullt i folk ute och lärarna pratade om att det hade börjat ryka i ens kontor. Senare kommer brandbilar och poliser. När vi går förbi utanför där lärarna sitter så ryker det från ett rum. Men det var nog ingen stor eldsvåda, så det blir nog skola imorgon trots allt :p haha!

Nu är föräldrarna uppe i fjällen medan jag sitter i lill-lägenheten. Hade hellre varit där och slöat i husvagnet och kört skoter! Aja, smällar man får ta då man pluggar :p

Ska ta nu och kolla vad vi har imorgon på skolan och sedan se lite tv innan det blir sängen. Är grymt trött redan nu!



Bjuder på en oseriös bild ;)


:)

| Postat i: 2010
0

Jag kände att det var dags att uppdatera då min rumskompis Zandra hade uppdaterat sin blogg :p

Sitter nu i lght och ser NCIS. Ska vara här i luleå till fredag eftersom vi har skola heeeela veckan. Är avundsjuk på mamma och pappa då dom far till fjällen på onsdag och ska vara där till NÄSTA söndag. Men så är det då man pluggar på universitet, det är bara att stanna hemma och plugga :p Bror tror jag ska fara upp på fredag eller på måndag, det beror nog på "folket"! haha. 

Ihelgen har jag umgåts med Linda E hela helgen. Skit roligt har vi även haft. Fredag åt vi på max och sedan gick vi på bio och såg "en galen natt". Har inte skrattat så mkt på länge då bilarna fastnade med varandra. Vill inte avslöja för mkt av filmen om det är någon som ska å se den. Jag rekommenderar alla att se den! Helst med en tjejkompis som sitter och skrattar med dig ;)
 

Lördag dag gjorde jag inte så mkt. Utan det var på kvällen som det hände grejer. Jag, linda och viktoria hade tjejkväll och åt god mat och drack gooo' dricka. Kring 9 så begav vi oss till therese där det också var fest. Där stannade vi tills det blev utgång. Standard nu är då att gå ut på challenge. Där dansade vi hela natten lång tills dom stängde. Då blev det en sväng på 7eleven med pojkarna innan det blev godnatt. En grymt rolig kväll som bara måste göras om!

 


Jag och min fina vän linda! Inte från i lördags utan från ett tidigare partyy!

 


Freitag!

| Postat i: 2010
0
Idag är det fredag och nu är det endast en lektion kvar tills vi får bege oss hem och förbereda inför våran inflyttningsfest :) Det kommer blir great. Vi blir ungefär 11st från klassen som ska vara hos mig och Z å partaja!

Mera uppdatering och förhoppningsvis bilder kommer ihelgen, ha det bra!



Jag och min rumskompis, yeah!