130416

| Postat i: 2013
0
Snart är det godnatt efter en lång men behövlig dag :)
 
Började tidigt dagen med att stiga upp 07.00 för att vara redo för ett "Indoor walking" pass på Sensia24 08.00 med Linda! Gick hem och duschade innan jag skulle vara hos frisören på cauco klockan 11.00. Skönt att äntligen få bort lite lurv på huvudet och få en ordentlig frisyr igen. Men här slutade det inte med att skämma bort mig själv. Efter klippningen gick jag till parelle för att färga ögonbryn och fransar, snyggt blev det :)
 
Hann även med en lunch på stan, surr med Therese och en powernap innan jag började att jobba kvart i fyra till nio. Efter jobbet for jag iväg och kikade på en liten filur som eventuellt ska flytta in hos mig. Ska fundera nu när jag far till fjällen imorgon och se hur jag gör. Får ändå inte hämta katten förän v18. Spännande! Skulle behöva något mer än jag som rörs i lägenheten :)
 
Som jag skrev så drar jag iväg till fjällen imorgon och ska vara där i ca 1,5 vecka med mamma och pappa. Ska bli grymt härligt även om skoterföret är påväg att försvinna ;/ Får lite semester från allt här hemma och ladda om batterierna.
 
Nu: Godnatt!
 
Förra årets bild vid ena masten med pappas och brorsans skoter!
Årets bild vid ena masten med pappas och min skoter!
 

130415

| Postat i: 2013
0
Idag följde jag med moster och kusin till Luleå för en sväng på storheden innan vi skulle på ett läkarbesök. Mycket trevlig dag som tyvärr slutade i att kusin ramlade från en stol och slog huvudet, resulterade i skrapsår, bula och en trötthet. Blev tydligen bättre när dom kom hem, tur det :) Varit på möte med AF och gjort några ärenden på stan inför fjällresan. Åker iväg på onsdag och blir borta 1,5v. Kommer bli grymt skönt :)
 
Ikväll har jag annars sovit på soffan och nu packat ihop lite innan jag ska lägga mig för kvällen. Helt slut i kroppen trots att jag inte tycker att jag gjort av med så mycket energi idag. Blir att ladda upp inatt för imorgon blir det klippning och ögonbryns/frans färgning innan kvälljobb, skönt att få det gjort :)
 
Godnatt
 
En av mina nya tavlor som pryder min tavelhylla.

130414

| Postat i: 2013
0

130409

| Postat i: 2013
0
Fullt upp sedan halv sju imorse då jag höll på att försova mig. Dock drömde jag att jag var tvungen att gå för att hinna till jobbet så vaknade av detta, bra dröm annars också ;) Jobbade till fyra och for sedan på dollar store och spenderade lite pengar. Mycket smått och gott, sånna handlingar är kul ibland :)
 
Halv sex pikades säsongens fotbollsserie, skönt att ha det gjort. Första fotbollsträningen ute ikväll och lyckades lura med mig cicci på träningen. Börjar ta sig med spelare snart! 
 
Glömde skriva att jag även hann en sväng på clas ohlson och hittade en fin skrivbordslampa, så nu "slipper" jag åka till ikea för lampan jag ville ha därifrån.. Kommer bild på den imorgon.
 
Nu: godnatt. Börjar 06.45 imorgon och skulle behöva hinna diska innan jobbet då mamma och pappa kommer hit :)

130407

| Postat i: 2013
0
Spelade första fotbollsmatchen idag sedan 2,5 år, resultatet behöver vi inte bry oss om utan jag hade grymt kul och mådde bra för en stund. Har känt mig konstig i några dagar nu, lite smått ångest kring livet och framtidsplaner. Knappt orkat svara på sms från kompisar, hoppas ingen tagit illa upp. 
 
Imorgon blir det nya rutiner och ska prova på något som en annan bloggare testar på. Börjar inte jobba förän 10.45 så blir ett träningspass och solning på morgonen. Dags att börja ta hand om Malin!
 
Nu är det godnatt, ha det bra :)