131027

| Postat i: 2013
0
Nu åker jag iväg med bilen som tar oss till Kallax för att sedan flyga ner till Turkiet - där vi kommer spendera hela nästa vecka med sol, bad och träning :) Ha det bra så länge!
 
 

131025

| Postat i: 2013
0
Tydligen är det min tur att fylla år idag :)
 
Nu laddar jag för matchpremiär!

131023

| Postat i: 2013
0
Vill börja med att gratta min älskade farmor som fyller 77år idag :) Grattis!
 
Fullt upp som vanligt under veckorna igen, härligt! Igår var jag ledig och gjorde bort lite ärenden, glömde dock hämta ut pengar inför resan, ops. Hade även min första träningsmatch (lagets andra) mot p00. Resultaten är inte viktiga utan vi fick möta ett lag med högt tempo som är bra träning inför fredagens match. NU KÖR VI!
 
Idag var det jobb på agendan. Sedan åkte jag iväg och skänkte fem påsar med kläder och skor till Humana Sverige - dagens goda gärning. Handlade och pantade på Coop. Har sedan bytt knoppar i köket, sytt ny köksgardin och packat färdigt (läs: nästan) resväskan. Helt sjukt att vi åker på söndag - har inte fattat det ännu.
 
Nu håller jag på att ladda mobilen med musik som ska lyssnas på under kommande vecka. Efter jag är klar blir det god natt. Full rulle imorgon också :)
 
 

131020

| Postat i: 2013
0
Tycker inte att det är okej hur vissa beter sig.

131015

| Postat i: 2013
0
Mina dagar har äntligen börjat fyllas med det normala: äta, jobba, träna och sova. Jag älskar det ♡ invigde igår mitt första gympass på länge och ska försöka ta mig dit 3ggr/vecka plus mina innebandyträningar och matcher. Förändringen är pågång! Hann idag även trycka in en tvätt-tid plus diska bort den enorma diskhögen. Kan ju diska själv nu :) Nöjd tjej!
 
Nu godnatt.

131014

| Postat i: 2013
0
Jobbar idag tredje dagen, grymt kul att vara tillbaka :) Även fått jobb tisdag och onsdag. Efter jobbet kom mamma och pappa så vi for och handlade middag. Det blev kyckling, sallad och pitabröd. Mums! Somnade sedan på soffan, haha, vilket sällskap.
 
Vid 8 for jag på Sensia och tränade med Linda. Vi körde ben så hoppas på träningsvärk imorgon :)
 
Sovgott!
 
 Nu kör vi!

131013

| Postat i: 2013
0
Helgen över. Jobbat mina första två arbetspass efter sjukskrivningen. Förlust i seriepremiären. Haft tjejkväll. Godis och surr. Sovmorgon. Ätit på golden dragon med släkten. Besökt brorsan. Planerat ett träningsschema. Packat turkiet väskan. Städat. Funderat.
 
Woop woop♥

131011

| Postat i: 2013
0
Idag är det min älskade lillebrors födelsedag <3 Jag hoppas att du brorsan har det bra och tittar till oss ibland så att vi sköter oss. Hade jag kunnat skulle jag ha kört skoter och tagit en öl för det vet jag att du gör idag! Jag älskar och saknar dig så fruktansvärt. Du finns i mina tankar varje dag och timme. Vi ses i drömmarnas värld.
Kram Storasyster
 
 

131010

| Postat i: 2013
0
Idag for jag och hälsade på jobbet för att visa och berätta att jag är fit for fight igen :) längtar efter att få börja jobba igen! Så har fått två jobbpass ihelgen, kul.
 
Handen känns redan mycket bättre mot igår. Fortfarande lite svullen men kan röra fingret mer iaf.
 
Sålde nyss min gamla kamera som jag la ut för 150kr men fick tillslut 500kr för den, vinst! haha. Så har börjat fundera på vad jag ska spara till då jag även har sålt min systemkamera. Känns skönt att få sälja bort lite saker som jag ändå inte använder och sedan köpa andra saker som används :)
 
Nu ska jag iväg på stan en sväng och göra lite ärenden. Sedan ska jag och pappa umgås ikväll fram till min innebandyträning. Som jag längtar att äntligen få svettas, haha!
 
Kommer nog att använda handledsskyddet ni ser på bilden till en början tills jag blivit starkare i handleden :)

131009

| Postat i: 2013
0
Var på fest i lördags hos Linda och John. Dom hade varit riktigt seriösa som bjöd på välkomstdrink och aptitretare, tummen upp för det. Grymt rolig fest med massa olika människor som avslutades på Challange. Jag och mitt gips dansade tills jag blev trött :)
 
 
Söndagen spenderade jag antingen i soffan eller sängen tills jag åkte iväg för att titta på innebandyträningen. En riktig bakissöndag.
 
Måndag åkte jag hem till byn och sov över till tisdagen.
 
Tisdag - Efter mamma och pappa slutat jobba så åkte vi på stan och inhandlade mina nya skoterskor och sedan shoppade även pappa loss lite, inte ofta det händer. Då vi var klara på stan körde jag till Öjebyn för att se min lillkusin ha sin första innebandyträning. Kul! Avrundade kvällen med att titta på min innebandyträning.
 

IDAG - ONSDAG - fick jag äntligen ta av mig gipset. Var även min gamla handledare som tog av mig det och hon tyckte att jag inte behövde något träningsprogram då jag har nog med kunskap att klura ut det själv, haha! Så firade idag med att byta gardiner i lägenheten, fika med farmor och farfar, tvätta, diska och tillslut handla för att laga middagen själv ;) Underbart att vara igång igen.
 
 

131004

| Postat i: 2013
0
Startade dagen redan 09.00 för att göra mig klar för att vara på Parelle och fixa ögonbrynen och färga ögonfransarna, är så skönt efteråt :) Hann även boka in mig på puls för att fixa till min långhåriga sidecut. Sedan var jag hemma i lägenheten ett tag innan jag åkte iväg för att hämta lillkusinen och vara med honom tills moster var klar med sitt ärende. Vi käkade glass till mellanmål och spelade sedan spel på ipaden :) När moster hade hämtat honom så skjutsade jag och mamma pappa till hans firmafest för att sedan gå på stan. Avrundade sen med middag hemma hos mig - pizza.
 
Nu sitter jag och väntar på att pappa ska ringa och sen fara för att sova över i byn.
 
Lite glass och tv ;)
 

131001

| Postat i: 2013
0
Nu är det oktober och det är så mysigt på kvällarna. Tända ljus för att sedan se tv under en filt, myyyys! Det är bara snön som saknas ;)
 
Besökte Ekbergs idag för att ha en fikastund med farmor och farfar. Vi for sedan hem till mig så dom fick se det jag gjort om i vardagsrummet. Gillar verkligen förändringen :)
 
Var ikväll och såg på när innebandylaget hade träningsmatch mot p99, gick väl sådär men alltid bra att möta pojkar för att få upp tempo. Nästa torsdag får jag äntligen delta på träningen! Börjar bli knäpp av att vara i stillhet.
 
Har börjat fila på mitt nya liv som startar då jag blir av med gipset, grymt taggad tjej.