151129

| Postat i: 2015
0
Nu ska jag ta tag i bloggandet igen. 
 
Helgen började med att jag var hundvakt fredag till lördag åt Saras lilla Torsten. Var hemma hos mamma och pappa en sväng under fredagkvällen och slöade.
 
Lördag morgon gick jag en timmes promenad med Torsten innan jag for upp på LF för att se första eventet av Crossfit piteå tävlingen som var under hela lördagen. Helt oväntat så blev jag domare och fick ta tid, spännande. Mellan eventen passade jag på att springa en sväng på stan och göra lite ärenden. Såg sedan alla event och finalen som var i boxen. Sjukt duktiga tävlanden och det såg riktigt jobbigt ut. När man ser på riktigt hur folk går "in i väggen" då dom går ut för hårt i tävlingarna. Det var spännande hela vägen och det avgjordes på slutet vem som vann dam och herr klassen. Bra jobbat!
 
Kvällen spenderades med några tjejer här hos mig som avrundades med utgång på Olearys. Trevligt med lite tjejsnack, fast fick veta lite som jag egentligen inte ville veta. Åh suck, ibland blir livet allt för jobbigt.
 
Idag söndag har jag mest sovit och slöat. Knappt lämnat sängen. I efterhand känner jag att det var behövligt då mitt liv mest går i 100% och ibland behöver jag ner på 0% för att ladda batterierna. Åt middag med mamma och pappa på Ängeln innan det var dags för innebandyträning. Så lite nytta har jag gjort idag.
 
Imorgon är det ny vecka. Har mindre jobb inplanerat nu så ska verkligen ta tag i plugget och försöka komma i fas där. Känner mig laddad efter denna dagens slöande :)
 
Ha en bra kväll!
 
 
Foto från förra helgens glöggkväll med brudarna! 

151105

| Postat i: 2015
0
Torsdag och jag är ledig till lördag 07.00, förutom att jag nu har kört PT-pass med tobbe, ska på innebandy ikväll, crossfit imorgon, innebandymatch och plugg där emellan. Haha!
 
Var på föreläsning igår via Crossfit om Stress, prestation och återhämtning. Fick verkligen en tankeställare och det var så sjukt intressant. Skulle kunna lyssna på Anitha en hel dag, två timmar gick så fort förbi. Mamma var också nöjd över att jag tog med henne också dit. Ska bli intressant att läsa hennes bok när den kommer :)
 
Nu ska jag sätta mig och plugga så jag får lite struktur i denna kursen. 
 
 

151103

| Postat i: 2015
0
Igår började nästa läsperiod, och jag tror allvarligt att lärarna ska dräpa oss nu. Haha! Fuck my life. All motivation försvann efter tentan i fredag och den tunga perioden med engelskan. Den fick mig nästan att gå i väggen, på riktigt. Den gav mig ju för tusan bältros....
 
Jag har börjat planera en massa matlådor och storhandla istället för att små handla hela tiden. Planering är min bästa vän just nu.
 
Fick även hem min skoter förra veckan - så nu kan ju vintern komma fort. Är ju ändå så huvva mörkt nu att jag är trött hela tiden. Så snön kan komma av många olika anledningar. 
 
Nä, nu blir det godnatt, svamlat på nog nu. Imorgon är det fullt upp till sänggående. Sov gott!