120930

| Postat i: 2012
0
Sista söndagen i september och imorgon ska jag iväg på kommun och jobba! Ska bli skönt att slippa bara ligga hemma utan komma iväg och jobba :)
 
Helgen har spenderats hemma hos mig med Nina där vi hade lite datanötande och oth tittande, invigt Rusta med mamma och bror där jag köpte nya gardiner, lejonkungen maraton med bror och smörgåstårta hos farmor. En helg i lugnets tecken för att ladda upp inför kommande helgs aktiviteter ;)
 
Iveckan blir det då jobb och mycket innebandy. Har tre träningar med laget och ska nog iväg på onsdag och spela med ett gäng kompisar då Jenny styrt upp och bokat hall. Behöver mycket träning då det kan bli en tuff säsong. Blev tyvärr förlust idag mot Boden med 11-0. Men det var vår första match tillsammans, så det kan bara bli bättre!
 

120925

| Postat i: 2012
0
Direkt jag vaknade (kring 11) ringde jag till farmor och bjöd in mig själv på deras 12 fika. Alltid lika trevligt att umgås med dom och bara prata om allt möjligt. Inte dumt heller att få farmors fika! Åkte efter fikat hem till mamma och pappa och somnade på soffan tills dom kom hem och bjöd på middag. Klockan sju begav jag mig mot innebandyträningen. Sammanfattningsvis en lugn dag med ett bra avslut! Älskar att jag har börjat om med innebandyn - så roligt att åka iväg på egna träningar och komma hem svettig. Längtar tills fotbollssäsongen kör igång :)
 
Imorgon funderar jag på att åka iväg till mormor och morfar för att hälsa på. Ska ringa dom när jag vaknar och höra vad dom har för planer under dagen! Tänkte även gå på gymmet men min höft vill inte riktigt hålla med om det så tar en vilodag för att inte förrvärra saken.
 
Nu oth och sedan Godnatt!

120924

| Postat i: 2012
0
Lördagen var super skojj. Började hos Nina och avslutade förfesten hos Ekman innan vi gick ut på challange. Gick lite dåligt i slutet men har helt underbara vänner som tar hand om en i alla lägen :)
 
Igår spenderade jag största delen av dagen framför OTH. Fastnat helt då jag börjat om att se från första säsongen. Kring middagstid åkte jag hem till byn för att käka. Blev även att jag sov över där med hela familjen! Längesedan alla sov hemma samtidigt.
 
Vaknade imorse av brorsans väckarklocka men somnade om snabbt igen då jag insåg att jag inte behövde stiga upp :) Åkte in till lägenheten och här sitter jag igen framför OTH ;) Ikväll är det äntligen innebandyträning, som jag mår bra av att vara igång igen med en sport. Laganda framför ensamvarg i gymmet! Men ska nog på gymmet imorgonbitti och träna lite. IT´S ON!
 
motiveweight:

Muscle looks better than fat.

120922

| Postat i: 2012
0
Gårdagen spenderades först en stund på stan med Nina. På kvällen kom brorsan förbi och vi hade slökväll hemma hos mig. Slutade med att han sov över :)
 
Idag har jag och bror varit på stan och handlat lite nödvädigheter till brorsans lägenhet såsom glödlampor. Han fick även bjuda på lunch/middag sen jag städade hans lägenhet. Snart ska han åka vidare hos några kompisar för att se hockey, jag funderar på att ta en powernap så jag är laddad för kvällens utgång :)
 
Bjuder på en bild sen vi var och handlade maten:
 
 

120920

| Postat i:
0
Världens bästa Jenny fyller år idag (ett tag till), Grattis! :)

Idag var jag då på af, kändes inte ett dugg nödvändigt då jag redan visste allt. For efteråt på stan och hittade fyra tröjor och ett par mjukisbyxor. Bjuder på en bild:





Blev bjuden på middag så hela familjen träffades på tre kronor. Följde sen hem till brorsan för att se om han blev nöjd med städningen och introducera den nya ordningen ;)

Avslutade dagen med innebandyträning! Bra dag. Nu lite oth innan jag somnar.


120919

| Postat i: 2012
0
Startade dagen med att käka lunch på Golden Dragon med mamma, moster och kusin Viktor. Tog en sovmorgon och segade framför tvn innan för att min träningsvärk i vaderna blivit värre och det har varit svårt att gå idag ;)
 
Efter lunchen åkte jag till brorsans lägenhet och städade, helt sjukt men det är som terapi för mig. Älskar att plocka, rensa och fixa till. Men det blir svårt då jag bor själv i en liten lägenhet och redan håller ordning på allt. Försöker hålla mig från att städa men det är en utmaning! Sen blir mamma tokig då jag plockar hemma hos dom då dom inte vill ha som jag vill ha det ;p Så det var helt perfekt att när jag ändå bara går hemma kan åka och hjälpa brorsan med sin lägenhet, han bryr sig inte lika mycket om jag sorterar om allt. I betalning ska han bjuda på middag ihelgen :) Perfekt utbyte!
 
Middag hos farmor och farfar där det bjöds på saltströmming - MUMS! Umgicks sedan med familjen hemma innan jag åkte till min lägenhet där jag sitter nu.
 
Imorgon ska jag på AF på ett möte - blä! Sedan funderar jag på att gå en sväng på stan. Behöver nya "vardagskläder" och en vinterjacka.
 
Här kommer en bild från vad jag köpte igår på InterSport:
 
 
Skor, sockar, shorts, värmebyxor och innebandyklubba!

120918

| Postat i: 2012
0
 
Roat mig till största delen av dagen med att städa lägenheten - skönt det är gjort! Var på vip kväll med mamma på Inter sport och inhandlade nödvändigheten till min nya karriär i innebandy, kort kommer ev imorgon. Fick idag positivt besked om framtiden, men väntar ännu på att papper är skrivna :) Nu blir det godnatt och hoppas träningsvärken i vaderna lugnar ner sig ;o

PUH!

| Postat i: 2012
0
Fullt upp hela förra veckan och nu kan jag äntligen andas ut...
 
Torsdag och fredag var jag då på axelina kurs i Sunderbyn - jätte intressant och inspirerande för mig som inte alls gillar axlar ;) Långa och intensiva dagar men mycket givande. Ångrar inte en sekund att jag anmälde mig.
 
Torsdag kväll skulle vi egentligen ha mamma-match mot tjejerna. Men då det blev tunt på mamma sidan så bjöd vi in hemmings dam och spelade mot dom. Vi tränare/mammor spelade med tjejerna och det var riktigt roligt :)
 
Fredag efter kursen åkte jag direkt på innebandy träning för att sedan åka iväg till skellefteå för att ha fotbollsavslutning. Under helgen har vi bastat, käkat på max, sovit på hotell, tävlat på boda borg, käkat på Tatung, sett film från säsongen och suttit uppe länge och umgåtts med laget. Vi berättade för tjejerna att vi kommer kliva av som tränare och det blev då blandade känslor med mycket gråt från både tjejerna och oss ledare. Men som vi försökte berätta för tjejerna så kommer vi ses på fotbollsplanen nästa år som medspelare/motståndare :)
 
Söndag kväll hade jag först innebandy plus föräldramöte för att sedan avrunda kvällen med ett fotbollsmöte med sektionen. Trött tjej somnade fort när jag väl kom hem.
 
Idag har jag mest hängt i hemmings och fixat med diverse saker hemma. Hälsade på farmor och farfar innan jag åkte iväg på innebandyträning. Nu blir det godnatt och hoppas på ett positivt samtal imorgon :)
 

120912

| Postat i: 2012
0
Efter två försök á 10h för att spara filmen och det ännu inte fungerar, grrrr! Delar då upp filmen i två delar och hoppas att det fungerar. Vet inte riktigt annars hur jag ska göra.
 
Avslöjar inget ännu om mötet jag hade idag då det inte är klart ännu. Återkommer då jag vet mera...
 
Sista seriematchen hade vi då ikväll borta mot gammelstad, resultatet behöver vi inte skriva här på bloggen utan nu laddar vi upp för "mamma-matchen" imorgon som inte blev som det var tänkt från början ;)
 
Ska försöka lägga mig nu och sova då jag har kurs hela dagen imorgon 8.00 i sunderbyn! Godnatt :)

120911

| Postat i: 2012
0
Har så gott som spenderat hela dagen idag framför datorn för att hinna göra klart filmen som har premiär på lördag ;p Håller nu på att spara allt så det kommer väl ta ungefär - hela natten -...
 
Match ikväll borta mot IBFF, tyvärr förlust med 2-1 men vi spelar så grymt fin fotboll och får bara inte in bollarna i mål. Riktigt nöjd över alla tjejer :)
 
Imorgon funderar jag på att gå en sväng på gymmet om jag hinner. Ska på "arbetsintervju" klockan ett och ska även hinna bränna ut en massa skivor med filmen. Får se hur det blir. Sista matchen för säsongen är imorgon borta mot Gammelstad. Sedan är det bara "mamma-match" och avslutning kvar innan jag kan fokusera till 100% på innebandyn :)
 
Nu blir det att skalla kudden - godnatt!

120910

| Postat i: 2012
0
Dagarna går så fort då man har roligt ;)
 
Ikea trippen i lördags blev lite dyrare än väntat men mycket nödvändigt blev det. Höll på att impulsshoppa en malm byrå men hejdade mig till slut. Väntar tills nästa sväng :) på kvällen hade vi tjejfest hos Linda och avslutade med rump-skakning på Challenge!
 
 
Söndag spenderade jag nästan hela dagen med resa till och från fotbollsmatch i Kalix. Resultatet behöver vi inte prata om ;p Hade lite kvalitetstid med brorsan en stund när jag kom hem!
 
Idag har jag börjat med en ny hobby - sydde två kuddfodral :) hyffsat nöjd! Var även hos tandläkaren 7.10 och har nu ondare i tanden efter lagningen än innan, buhu ;/ Bjöd brorsan på middag innan vi for på Sensia24 för att träna. Avslutade kvällen med fotbollsträning :) mycket träning nu men det är underbart!
 

120907

| Postat i: 2012
0
Började dagen med en sovmorgon då träningsvärken fortfarande gjorde sig påmind inatt ;) tvättade och städade lite i lägenheten. Laddade sedan för min andra innebandy träning för säsongen. Märks att det var längesedan jag spelade "taktisk" innebandy, men det kommer ;p Efter träningen for jag hem till mamma och pappa och surrade tills pappa blev less, haha! Dom gick för ett tag sedan till grannen för att bada och ta en öl. Så det blev jag som ska köra till Ikea imorgon, trevligt. Jag som tänkte sova hela vägen :p Nu ska jag se om det finns något intressant att se på tv innan jag somnar. Godnatt!

120906

| Postat i: 2012
0
Blev ingen löpning igår då jag sov ut istället och åt lunch med Linda. Mycket trevligt!
 
På kvällen hade vi fotbollsmatch mot Lira, vinst med 7-1 ;) Hade även en tyst minut innan matchen för Victor Brännström! Det märks att många nu är nervösa att träna om dom är lite halv krassliga...
 
Idag däremot cyklade jag iväg till Sensia24 för att gå på crosstrainern i 20min och sedan köra lite styrke och stretchning. Träningsvärken är värre idag än igår och för att kunna gå normalt for jag för att försöka träna bort träningsvärken ;p Känns faktiskt lite bättre, värst är det dock i magen idag.
 
Ikväll är det fotbollsträning och sedan hade jag tänkt se någon film innan jag somnar. Jobbsökandet rullar på och passar på att ta det lungt på dagarna innan allt jobb drar igång igen. Skönt att komma ikapp lite med lägenheten och mig själv. Ligger inte bara i soffan utan plockar och rensar i lägenheten som jag inte har hunnit de senaste 7månaderna. Snart kommer jag ändå bli rastlös och då drar jobben igång :)
 
Nu ska jag fortsätta redigera lite med filmen inför fotbollsavslutningen!
 
Vi hörs!

Innebandyyyyyy

| Postat i: 2012, träning
0
Längedan jag sprang Beep-testet i Hortlax sporthall, och lika hemskt är det än idag! Men nu är det gjort och några månader bort till nästa och det kan bara bli bättre ;) haha!
 
Detta betyder att jag har varit på min första riktiga innebandy träning på flera år, räknar inte träningarna med Korpen då det inte alls är samma sak. Dagens huvudsak med träningen var fystester - beeptest, armhävningar, sprint 20m, sprint 10m och upphopp. Kommer inte riktigt ihåg resultaten men får väl se till nästa omgång. I slutet hann vi även med lite innebandyspel, såklart blev det de nya/äldre mot de yngre. Behöver väl inte kommentera hur det gick i matchen men inte helt åt skogen ändå ;)
 
Känner redan nu i kroppen hur träningsvärken kommer, härligt att vara igång igen. Funderar på att ta ett löppass imorgon för att lindra träningsvärken lite. Får se när jag vaknar imorgon.
 
Nu blir det godnatt för att hinna allt på agendan imorgon. Sovgott!

LÖPPASS 6

| Postat i: 2012, träning
0
Invigde mitt nya träningskort på Sensa24 idag.
 
Sjätte passet:
Promenerade 2min
Joggade 15min
Promenerade 2min
Joggade 10min
Promenerade 2min
 
Tempo:
Löpning 6,2km/h
Gång 5,5km/h
 
Springer ungefär i samma tempo varje gång. Känns inte så jätte ansträngt med andningen men diverse kroppsdelar säger ifrån om jag springer mycket snabbare ;) Är sjukt nöjd ändå!
 
Passade även på att köra några maskiner när jag ändå var på gymmet och inte hade någon tid att passa. Måste skaffa ett block att skriva in vikterna så jag lättare kommer ihåg vad jag körde sist så det blir ökning ;)
 
(tog ingen bild idag då jag glömde mobieln i skåpet)