140123

| Postat i: 2015
0
Idag är det 2år sedan min älskade lillebror tog sitt sista andetag! Kommer aldrig glömma den natten då sjuksköterskan väckte oss för att vi skulle hinna vara med dig din sista stund. Hela familjen samlad <3 Du är saknad varje dag och varje sekund! Himlen fick den finaste ängeln. Älskar dig brorsan <3
 
 

150120

| Postat i: 2015
0
Dagens uppdrag har varit att sitta i soffan och se Gossip Girl. Haha. Ibland behöver jag en dag där jag nästan gör ingenting. Förutom att jag varit iväg på Crossfit pass, hämtat paket och handlat. Så lite nytta har jag ändå gjort idag. 
 
Passet på crossfit var betydligt tyngre än vad jag trodde: 

 

TISDAG 20/1 AMRAP OCH EN TILL OCH EN TILL!

A: 3 x 7 min AMRAP:
30 sek Planka på KB med upphöjda fötter (samma höjd som händerna)
8/8 Bottoms Up KB
12 Burpees
12 KB Svingar

 

Hämtade ut paketen som jag beställt från HM och Sportamore. Blev att bara behålla ett par leggings från Sportamore och beställt en tröja i annan storlek. Från HM behöll jag allt förutom en munkjacka som var lite för kort i rocken för min del. Så imorgon blir det att returnera det. 

 

Dagens lunch och middag. Gryt gott, snabbt och nyttigt!

 

150118

| Postat i: 2015
0
Igår började jag en 9 dagars detox med aloe vera. Än så länge går det faktiskt bra. Suget efter något sött finns där men jag hindrar mig själv och tänker att 9 dagar ska jag väl ändå klara mig utan socker. Dock gör detoxen att jag springer och pissar hela tiden - är ju van att pissa typ 2 gånger per dag så lite jobbigt är det ;) Gårdagen spenderade jag mest hemma med hemtentan och Gossip Girl. Har fastnat för ännu en serie så lite jobbigt är det men samtidigt bra för då vilar jag kroppen samtidigt som jag ser något utan att bara sova!
 
Idag så for jag hem till byn direkt efter jobbet för att dra iväg på en skotertur med mamma, pappa och familjen Lindfors. Blev en låååång sväng men så kul att få köra skoter :) Samlat på mig 24.700 steg under dagen, haha, utan att ha gått många steg. Men är skotern som är orsaken ;) Klarade att undvika choklad och mackor på vallsberget, kyckling och strips på MD:s och nu har jag ätit min smoothie som middag. Känner mig stolt över mig själv! Efter dessa 9 dagar ska det verkligen bli skärpning med sockret. Mer frukt till folket!
 
Nu håller jag på att förbereda morgondagens mat. Sedan iväg på ännu en natts jobb.
 
 
 

150114

| Postat i: 2015
0
Imorse 08.00 öppnades tillgången till hemtentan för juridik kursen. Känner mig redan nästan halvklar så funderar ifall det är någon hake eller kuggfrågor. Lite för lätt än vad jag hade förväntat mig. Suttit med tentan hela dagen förutom lite små pauser. Vill helst göra klart detta innan helgen så jag kan vara ledig med gott samvete.
 
Halv fem promenerade jag iväg för att köra dagens crossfit pass.
 
Efter passet gjorde jag middag och gick ut för att skotta runt bilen och sopa av den. Insåg då att tankluckan har fryst igen och behöver snart tanka. Så det blev en tur till byn för att låna farmor och farfars varmgarage för att tina fram min lilla bil. Lånade sedan mammas bil för att ta mig in till stan igen. Skulle egentligen ut på en promenad för att få bort träningsvärken i benen men slutade med att jag mest körde bil ikväll. Jaja, var nödvändigt det med. Promenaden får jag ta imorgon.
 
Nu blir det godnatt för att ladda inför morgondagens aktiviteter!
 
 

150110

| Postat i: 2015
0
Igår samlades vi tjejer hos mig för att umgås och se Agnetas nyårskarameller, lät inte så roligt från början men sedan var det bloopers från de senaste 20 åren på tv4. Vissa känner man igen att man sett. Faktiskt bättre än jag trodde. Vi gjorde även gino som vi åt med glass. Grym gott. En lugn och trevlig fredag.
 
Idag ställde jag klockan tidigt för att fortsätta tvätta från min enorma hög som jag inte hann färdigt igår då, såklart, ena tvättmaskinen var trasig. Skyndade mig sedan till byn för att haka på pappa för att köra premiärturen med skotern. yeeeeey! Äntligen. Blev några mil. Mycket snö på träsken/sjöarna men desto mindre i skogen. Vi fick köra upp lederna då ingen hade kört innan vad man såg i alla fall. Började frysa massor om låren så la mig under mammas värmefilt och somnade någon timma. Behövligt. Käkade även middag hemma. For även förbi en sväng hos farmor och farfar för att höra hur det står till med dom :)
 
Precis kommit in från att ha skottat min parkering, hoppas det kommer en traktor inatt eller imorgonbitti så den tar bort min snöhög. Nu ska jag bara må i soffan och tända ljus. Planera kommande vecka med jobb, plugg, träning och mat. Halsen har blivit bättre men fortfarande lite snorig. Ha en bra lördag!
 
 

150106

| Postat i: 2015
0
Gårdagens aktivitet blev en promenad på 3,75 km på ungefär 40 min, halkigt som aldrig förr och svårt att hålla upp ett hyffsat tempo. Men en promenad blev det iallafall :) Dusch, mat, film innan jag drog iväg med Nina till Sara för att spela lite monopol och käka fruktsallad. Gott att käka lite nyttigt nu såhär efter julhelgerna. 
 
Idag körde jag ett pass på crossfit, gick en promenad med pappa på 3,74km på 36 min (bättre fotfäste idag) och avrundade dagen med innebandyträning. Har även bestämt mig för att genomföra 100 pass innan 31 maj. Än så länge ser det bra ut. Använder en app där jag skriver in de pass jag genomfört så håller den koll. riktigt bra. 96 kvar!
 
Köpte mig själv en julklapp förra veckan så hoppas att paketet kommer imorgon. Visar senare i bloggen. Har idag beställt hem ett par nya tränings tights som kanske hinner komma i slutet av denna vecka. Ifall dom är sköna är jag sugen på ett annat par också - men vill testa storlek och om dom är sköna innan jag köper ett till par. Dessa kommer även upp senare. Var grymt sugen på att köpa en kompakt systemkamera - men har för tillfället uteslutat det och lägger pengarna på träningsrelaterade saker istället. Kommer nog mer till användning ;)
 
Nu ska jag försöka somna då jag ska upp tidigt imorgon för en morgonpromenad medan tvättmaskinerna går. Börjar bli överfullt i tvättkorgen så var tvungen att ta den tidiga tvätt-tiden. Godnatt!
 
 

150104

| Postat i: 2015
0
Äntligen är julen borta. Jag tycker om julen men brukar oftast blocka bort allt pynt nära efter nyår. Bara kvar att byta gardiner men dom är inte juliga så det är ingen jätte brådska. Har suttit och planerat in de kommande träningarna i almanackan - the game is on. Den 17 januari har Petra planerat in en träningshelg å la ut tiderna idag, laddad till tusen. Sedan ska jag samma vecka på måndagen på Actics träningskväll. Kul Kul Kul!
 
Sitter nu och ser Surfs up. Nu under julen har det gått många bra disney filmer så man har ju kvar suget efter det så har även sett ice age, madagascar och shrek. Barnslig får man vara ibland. När filmen är klar ska väskan för kvällens innebandyträning packas, även väskan för morgondagens gympass! Ska även försöka nu framöver att promenera efter jobbet istället för att lägga mig och sova. 
 

Nytt år, nya löften

| Postat i: 2015
0
2015 är här och jag avrundade 2014 och började det nya året med att fira det med vänner i Kåbdalis. Har redan börjat min resa mot en bättre hälsa och välmående med hjälp av min PT på Step In. Haft en liten paus nu över jul och nyår men nu är det dags att komma in i rutiner igen och fortsätta där jag pausade. Ska även försöka hålla igång denna blogg - får se hur det går. Men kan vara kul att ha sen och kolla tillbaka om några år.
 
Gott Nytt 2015 på er allihopa. Vi hörs snart!