helgen som varit

| Postat i: 2010
0
fick reda i torsdags att jag skulle få mig en tränarkollega. Känns grymt bra att ha ngn att diskutera med och få hjälp av. Hon ska få köra sin första träning på lördag för att jag är borta då. Det kommer nog gå riktigt bra :)

vi hade fotbollscup i fredags på norrmalmia, domarcupen. vi började första matchen riktigt bra med att vinna med 1-0 efter ca 20sek. grymt bra start. sedan spelade vi lika som vi likagärna hade kunnat vinna och så slutade vi cupen med förlust. men det är mkt bättre än förra cupen, så det ser riktigt bra ut. Jag är nöjd över insatsen vi gjorde.


Detta var gänget som spelade i fredags. och just detta kort är just nu på våran hemsida!

Igår så var jag på dagen på ledarutbildning där vi skulle lära oss teknikträning. Jag lär mig ngt nytt på varje utbildning även om mkt är repetition av det jag redan kan. Nu har jag bara målvaktläran kvar sedan har jag gått Bas 1 för tränare :)
Igår kväll var jag bara hemma efter att planerna som var tänkt blev inställda. Men det var lika skönt att bara vara hemma också.

Idag har jag varit hos min tränarkollega och planerat för vårsäsongen. Detta kommer bli great om vi får "godkänt" på våra planer :)

Det var min helg och jag kommer att avsluta den med att plugga och bara mysa hemma. Och imorgon börjar praktikveckan om igen.

Ha det bra!

glöm inte att kolla på länken "FOTO" där lägger jag in bilder! :)

*

| Postat i: 2010
0

Måndag

| Postat i: 2010
0

Första dagen på den nya praktikplatsen är avklarad. Kommer "jobba" mellan halv8-halv4 måndag-torsdag så kommer vara ledig varje fredag. Och det känns grymt bra :)

Är med en sjukgymnast och utgår från strömgården i piteå och kommer fara runt på olika dags-verksamheter och träffa många olika människor. Det känns mkt spännande och intressant!

Laddar från och med idag för cupen som vi har på fredag. Det är domarcupen för damer div4 på norrmalmia. Har ännu inte fått spelschemat men det skulle komma idag, så det kommer nog imorgon. Haha! Har nu suttit ikväll och uppdaterat hemsidan och planerat inför cupen..

Glöm ej att kolla in under länkarna på FOTO där har lägger jag upp olika foton. Har inte riktigt kommit igång ännu, men det kommer :)

Ha det bra!


Lördag

| Postat i: 2010
0
Igår var det sista dagen på praktiken på sjukhuset, lite sorligt att lämna stället precis då man börjat lära sig. men men. På måndag börjar nästa praktik period. På kvällen var jag och Nina och kollade på domarcupen herrar div 5-6. En cup där man får se allt möjligt och omöjligt. Haha!

Idag har jag varit och fikat på stan och ikväll blir det middag på challenge. Ev utgång men det är inte säkert ännu. Kommer bli great ändå tror jag.

Imorgon blir det inte speciellt på dagen, ska nog ta tag i lite plugg. Och på kvällen är det fotbollsträning!

Det var min helg i stora drag. Hinner inte uppdatera så mkt mera då jag bara väntar på att volymtången ska bli varm. Ha det bra sålänge!

fortsättning

| Postat i: 2010
0
Är nu inne på min sista vecka på Sjukhuset i Piteå för denna period. Börjar nästa vecka på andra 5veckors praktiken. Ska då vara på Strömgården vid badhusparken, har aldrig varit där så det kommer nog bli intressant.

Imorgon ska jag och Sandra fara å köpa avslutnings-fika som vi ska bjuda på fredag. Jag har verkligen haft roligt under denna praktik och har fått ta mkt eget ansvar. Det är mkt lärorikt då jag har måsta tänka till själv. Kommer nog sakna denna praktikplats, men vem vet, man kanske hamnar där igen ;p

Ikväll har jag fixat i rummet med papper och andra saker som ska ordnas i kartonger och pärmar. Har även dammsugit nedervåningen, snäll som jag är. haha!

Jag och Nina har även börjat planera för en liten fjällen-weekend. Hoppas det blir av. Längtar verkligen till fjällen :)

Nu ska jag börja dra mig mot sängen, har varit trött dom sista dagarna så ska ta å sova igen några timmar. Hoppas att ni kollar in min nya design och länkarna. Är inte riktigt klar tror jag men orkar inte göra det ikväll.

Ha det bra!

Onsdag

| Postat i: 2010
0

Mina nyaste inköp:



Skor :)



Väska :)



Over-size tshirt :)



Och "Jag har aldrig!" festspelet :)


Lägger upp bilder på Foto-sidan från mitt rum hemma i byn.
Kommer komma bilder från min lägenhet då det är klar-möblerat där :)


uppdatering

| Postat i: 2010
0
av designen på min blogg håller jag på med just nu. är inte riktigt klar men hinner inte göra så mkt mera förändringar idag. ni får vänta och se ;)

längesedan

| Postat i: 2010
0
det var det verkligen. men har inte haft tid eller ork att uppdatera.
Nästa vecka går jag min sista vecka på praktiken på ortopeden på sjukhuset. sedan börjar nästa fem veckors period i piteå, vet inte riktigt ännu vart jag ska vara. ska ringa till veckan.

andra nyheter: jo flyttar förfullt till nya lägenheten i luleå. delar där en tvåa med min klasskompis Zandra. Längtar tills jag får vara där, men det blir inte förän veckan innan påsk. har ju som sagt praktik i piteå.

är fortfarande spelande tränare i Saik. planerar just nu vårens matcher och annat som ska in i kalendern. söker även för fullt en till tränare eftersom när jag börjar om skolan kan jag inte hålla i träningarna på vardagarna.

bilder som jag har lovat har inte kommit upp, jag vet. orkar inte ladda upp bilder då jag måste leta fram kabeln först :p haha! lat, jag vet.

ikväll är det skjuts av brorsan och sedan tror jag inte att jag ska göra något speciellt. ska nog ha myskväll hemma och se lite oth <3 imorgon hoppas jag däremot på fint väder för då ska jag ut och köra skoter!

nu ska jag byta om från pyjamas till mjukiskläder, har inte orkar byta om då jag endast gått omkring hemma hela dagen, haha!

ha en bra kväll!