130530

| Postat i: 2013
0
Spenderade dagen på stan med alexandra tills hon drog iväg för att jobba. Själv var jag ledig idag och laddade inför match! Vinst med 4-0, woop woop. Dock spelade jag knapptnågot pga mina jävla klen fötter som får skavsår direkt jag byter skor :/ Men kul med vinst ändå. Nu blir det godnatt då det är jobb imorgon. Vi hörs!

130521

| Postat i: 2013
0
Många ser mig le och skratta men när jag kommer hem slår det mig hur ensam jag verkligen är. Kan inte fatta att jag har varit och valt en gravsten till min lillebror som lämnade oss alldeles för tidigt. Efter så många år av kamp orkade han inte besegra cancern. En så orättvis sjukdom. Det svåraste är tystnaden som blivit efter att bror blev en ängel. Telefonen har aldrig varit så tyst och dörrklockan har inte ringt på länge. Är jätte svårt för mig att prata och visa känslor så när någon frågar mig hur det är så svarar jag - BRA - . Fastän det verkligen är skit. Jag tror inte att någon är beredd på att få ett annat svar. Jag vill gärna umgås med mina kompisar men orkar inte styra upp något. Fyller mina dagar med jobb och fotboll istället....
 
Jag har mina föräldrar som gör allt och lite till för mig. Men de kan inte fylla det tomma hålet efter brorsan. Jag stog oerhört nära min bror och kunde prata med honom om allt möjligt. Han hjälpte mig mer än vad jag kunde hjälpa honom. När jag hör kompisar som knappt pratar med sina syskon blir jag så förvånad. Dom måste ta vara på tiden tillsammans för man vet aldrig när det tar slut... Brorsan hatade att skriva sms så vi pratade ofta länge tex när han körde omkring med lastbilen eller när jag var ensam i Kiruna. Han kom alltid med kloka ord och höll med mig när jag tyckte att något var knäppt. Han berättade även mycket som mamma och pappa aldrig fått veta.
 
Fick en fråga av en boende på jobbet om jag hade några syskon. Svarade såklart att jag har en lillebror men sa inte att han är en ängel.
 
Tar även emot när jag hjälper pappa med sånna saker som brorsan brukade hjälpa honom med. Som att lasta skotrarna till fjälls, köra fyris när pappa hade avverkat igår, bära tunga saker som jag egentligen inte orkar och många andra saker. Vet att brorsan hade kunnat göra allt så mycket bättre än mig men försöker så gott jag kan för att hjälpa till. Snart ska jag flytta till större och kan då inte tänka på hur det ska gå till.
 
Det var jag och brorsan mot världen men nu står jag ensam kvar. Ensam är inte stark!
 

130515

| Postat i: 2013
0
For igår hem till byn efter jobbet och sov hemma till idag. Åt lunch med mormor, morfar, mamma, moster och kusin på tre kronor innan vi skildes åt alla för jobb och möten. Hann följa mormor och morfar till elgiganten för att titta på en ny telefon - har tidigare sagt att dom får ej åka och köpa telefoner utan att jag är med (blir oftast fel annars). Så nu har morfar en ny och bra mobil. Har idag även varit med lite saker till byn för att rensa lite i lägenheten, gick grymt bra och snabbt! Härligt att få det bortgjort.
 
Kom nyss in efter en fyra kilometer promenadsrunda, skönt att träna lite i solsken :) Dock trist att jag alltid får skavsår då jag går i mina skor men inte då jag springer. Suck! Ska prova några andra nästa gång.
 
Nu blir det duschen och sedan försöka sova. Kanske ska cykla till öjebyn imorgon!
 
Fick syn på årets första (och andra) igelkott under kvällens promenad!

130512

| Postat i: 2013
0
Lunchade med mor och far idag på ängeln. Kändes som sommarväder idag och syntes det var lite förvirring på stan då vissa hade shorts och tshirt medan andra hade långbyxor och jacka. Jobbade mellan 16-21 och har även skaffat lite vuxenpoäng idag :) längtar redan! 
 
Nu - godnatt :)

130510

| Postat i: 2013
0

130509

| Postat i: 2013
0
Tuffa och intensiva dagar passerar men vissa saker verka lösa sig till det bättre och snart rullar allt som det ska.
 

130503

| Postat i: 2013
0
Hade tänkt upp kring nio men tog en sovmorgon till tio, grymt skönt. Plockade sedan ihop saker och gick ner med det till förrådet, lägenheten blir fort stökig när det blir för mycket saker. Så nu är vinterkläderna borttagna och jag är redo för värme. Mamma kom förbi efter jobbet för att umgås tills vi for på after work med pappa på challange. Är fortfarande mät efter barbeque-buffen.
 
Efter maten körde vi runt och tittade på några hus i djupviken innan mamma och pappa åkte hem. Startade upp brorsans xbox och försökte förstå mig på det, lyckades då koppla den till mitt trådlösa internet. Nu ska jag bara skriva färdigt här och sedan blir det godnatt. Imorgon ska jag följa med Nina på en shoppingtur i Luleå.
 
Godnatt
 

130502

| Postat i: 2013
0
Nu är jag tillbaka efter min långa ledighet uppe i fjällen. Semestern började inte så bra med dåligt före och dåligt väder. Men som tur var avslutades det med strålande sol och bra före så helt godkänd! Hann få lite fräknar och färg på kinderna ;)
 
Så nu då jag är tillbaka med ny energi och motivation börjar det nya livet. Nya utmaningar har jag startat och detta ska jag ge fan i att ge upp. Time fore some change!
 
Idag hade jag en ledig dag från jobbet så den spenderades med mamma, moster och kusin på stan. Blev lite nya kläder inför sommaren och present till kusinen som snart fyller hela 6år. Åkte sedan hem till byn för att få lite middag och hjälp med att byta till sommardäcken, skönt att ha det gjort! Skjutsade in farmor och farfar till stan då dom åkte iväg med bussen till Uppsala, har sedan tränat en timme på Sensia och nu är det dags att hoppa i duschen.
 
I'm back!