Tisdag

| Postat i: 2012
0
En uppdatering om danmark kommer eventuellt ikväll om jag orkar. Den som väntar får se ;)

why?

| Postat i: 2012
0
Kan du bara säga om det är något jag har gjort fel så jag förstår varför du inte pratar med mig?!.. Jag har ingen aning ifall jag gjort eller sagt något dumt åt dig. Jag är själv i en jobbig sits just nu och hoppas att du kan förstå mitt beteende samtidigt som jag förstår ditt beteende.. Söker bara förståelse över vad som tyvärr verkar ske mellan oss. Behöver en vän mer än någonsin nu.

Fredag

| Postat i: 2012
0
Idag åker jag hem för att hinna umgås med familj och vänner innan jag ska upp igen till Kiruna. Jag lämnar över tjejerna till Jenny och Emma som kommer klara det galant!

Jag som hatar att flyga ska starta i Ålborg, landa i köpenhamn, landa i Arlanda och slutligen på Kallax. Får då start och landningsträning, haha!

Flyget startat från Ålborg ungefär nu ;)

Onsdag

| Postat i: 2012
0
Idag har vi match klockan 10.30 mot Byåsen IL (norge).

Sedan blir det omladdning inför matchen mot Hinna FB klockan 18.30 (norge).


Nu beror allt på hur det har gått hur vi har matcher.. Förhoppningsvis har vi vunnit gruppen och gått vidare :)

Tisdag

| Postat i: 2012
0
Idag börjar alla matcher på Dana Cup!

Våran första spelas klockan 12.30 mot Skedsmo FK (norge)

Sedan ikväll är det LEDARKVÄLL så jag, Emma och Jenny ska kamma håret och fara iväg på den. Kan bli svårslaget från förra året på Gothia cup, men blir säkert trevligt ändå :)


Invigning

| Postat i: 2012
0
Idag måndag är det inga matcher utan INVIGNING av Dana Cup!
Temat iår är "tjuv och polis"...


Båt

| Postat i: 2012
0
Nu åker vi med båten från Göteborg till Fredrikshamn, Danmark.
Sedan blir det buss till skolan vi kommer bo på!


Avfärd

| Postat i: 2012
0
Nu åker vi iväg med tåget från Älvsbyn. Garanterat laddade ut till tårna :)


Fredag

| Postat i: 2012
0
Idag är det då fredag - för er som kanske missat det :) Det innebär att jag snart åker hem med min mamma och pappa! Ska ha en patient och tänkt flexa ut senast klockan 11.

Igår kom då mamma och pappa till jobbet kring halv 5, visade runt dom lite innan jag slutade. Under gårkvällen visade jag dom runt lite i Kiruna (från bilen då det regnade), vi åt på Landströms och avslutade med godis framför tvn. Har aldrig somnat så tidigt - tror jag - som igår :p Detta resulterade i en pigg Malin imorse, Skönt!

Då jag imorgon åker iväg till Danmark lovar jag inga uppdateringar förutom lite förinställda inlägg. Skriver mer då jag kommer hem igen. Ha det bra så länge :)



Med dessa brudar kommer jag umgås med kommande vecka :)

Torsdag

| Postat i: 2012
0
Nu är det äntligen torsdag och det betyder att mama och pappa kommer upp hit till Kiruna :) De ska sova över här för att sedan ta hem mig imorgon, allt för att jag ska få komma hem tidigare och börja min veckas semester!

Ikväll ska vi ut och äta, får se vart vi hamnar då jag själv inte är så uppdaterad om matställena här i Kiruna. Men har pratat med kollegorna och fått lite tips om vart vi kan äta. Annars blir det nog en lugn kväll,..

Hejsvejs!


Dagens onödiga fakta

| Postat i: 2012
0




Taget från: www.kandylandy.se

tisdag

| Postat i: 2012
0
Dagarna verkligen susar förbi. Nu är det snart dags för att lägga sig och då är det redan onsdag! Gjorde ett ryck i lägenheten och städade ordentligt då mamma och pappa kommer hit på torsdag :) då är det bäst att det är snyggt och dammfritt ,p

Har inte gjort så mycket annat under kvällen, råkade sova en stund.., hehe!

Ska nu ringa och prata lite med familjen då bror och pappa är i Umeå och mamma är i Benbryte med mormor, morfar, moster, Urban och Viktor :)

Godnatt!

The weekend

| Postat i: 2012
0
I fredags packade jag ihop grejerna och åkte hem till mamma & pappa för att spendera natten där.

Klockan halv två lördagen smällde det - då började vi det efterlängtade träningslägret! Vi startade med fotbollsträning där vi hade flygit in en målvaktstränare från stockholm :p Efter att alla hade duschat så åkte vi och köpte pizza till middag. När magarna var mätta så startade dokusåpan - STORASYSTER. Vi hade diverse lekar från bigbrother under kvällen såsom: freeze, benny hill, hinderbana, nyhetsquiz, m.m. Har de bästa filmerna från hinderbanan, blir kul att visa sen. Vi hade även "bikten" så jag har osett ett par (25st?) videor ;o



Söndagen avslutades träningslägret med fotbollsträning. En trött och stressad Malin skyndade sig för att hinna återställa alla saker, hälsa på farmor och farfar, packa till Kiruna, duscha och för att sedan hinna äta innan bussen gick. Somnade gott igårkväll när jag kom till lägenheten ;p

Idag har arbetsdagen gått fort. Gick en liten sväng på stan bara för att fördriva lite kvällstid. Köpte ett armband för att stödja barncancerfonden! Hoppas att mina läsare också gör det. Finns i olika färger.


swosch

| Postat i: 2012
0
Helgen går så fort när jag har roligt! Nu är även snart måndagen över. Ska gå en sväng på stan efter jobbet så uppdaterar ikväll hur min helg såg ut.

Har ju nedräkning på bloggen tills vi åker till DANA CUP, DANMARK - nu har jag även det för mamma och pappa ska mest troligt komma upp hit till Kiruna på torsdag och stanna till fredag så jag kommer hem fortare :) Bättre sent än aldrig att dom (fast pappa har ju skjutsat mig en gång) kommer hit och ser vart jag bott de senaste 6månaderna ;p

Hörs mer ikväll :)

Finally friday!

| Postat i: 2012
0
Nu är det äntligen fredag och snart ska jag börja packa ihop för att bege mig till tåget. Veckan har gått riktigt segt men så brukar det bli när man längtar till någonting ;)

Igårkväll åkte jag iväg med Emma, Heidi och Hanna för att promenera upp på Aptas. Vi hade även med oss varsin huskie som var en bra draghjälp på vägen upp, haha!. Väl uppe så fick vi världens grymmaste utsikt över olika berg. Synd det var så myggigt att det knappt gick att stå still. Det tog oss 2½ timme tur och retur över Aptas med en liten vila på toppen. Perfekt träningspass! Här kommer en fin bild på mig, Emma och Hanna med hundarna...


Fotboll!

| Postat i: 2012
0
Man kan jämföra världen (Sverige) med en fotbollsmatch, det finns många likheter ;)

Alla lever vi inom en o samma ruta (Fotbollsarenan/Världen).
Vi har lagar och regler vi måste följa, annars åkter vi i fängelse, eller blir bestraffad (gula/röda kort), men det beror på vad vi gör, gör vi nånting allvarlig åker vi i fängelse (blir utvisad) men gör vi bara ett misstag blir vi bara varnade. Gör vi nånting mot lagen kan vi få böter (ett gult kort), när vi fått nog med varningar åker vi ut (gult kort plus gult kort = rött kort).

När vi blir skadade av någon eller av en olycka kan vi få försäkring på detta (frisparkar) och om skaderna är riktig stora blir summan mer och personen som gjorde illa dej straffas (du får staff han blir utvisad ).

Sedan finns det ju dom som utbildat sig till att hålla på med att rätta oss och dömma oss, jo visserligen Domstolen (domaren), dom har tillsammans med hjälp av poliserna o vittnen (linjemän) rätt att dömma som dom tycker i dessa situationer, efter lagarna (fotbolls reglerna).

Vi kommer alla från olika länder med olika färger (färgerna på match dressen).
Saken är den att vi finns för att leva (andra lever för att spela ).
Domaren håller alltid i en klubba (visselpipan) under rättgången (matchen) då han vill ha ordning på folket eller gjort ett beslut.

Alla måste vi ha en utbildning för att ta oss till höga höjder, anda har turen med sig o lyckas i alla fall (mycket träning för att komma till eliten, vissa andra är född med det och tränar inte lika mkt).
Ju duktigare du är desto mer tjänar du och kanske blir befodrad (fotbollsspelare tjänar mer om dom är skickligare).

När du lyckats med något måste man gå vidare också och försöka utvecklas mer än förra gången (vinner matchen, men du ska vinna nästa med mot ett bättre lag).
När du misslyckas i livet ska du inte ge upp, utan se vad ni gjorde för fel och förbättra det, även sprara på det bra ni gjort (samma sak om matchen förloras).

Det finns inge bättre än att känna känslan av att nå sina mål i livet då spelet är igång ;)


trött torsdag

| Postat i: 2012
0

Idag är det äntligen Torsdag, som att denna vecka har gått segt då jag längtar så mycket till helgen. Ni som missat så ska vi ha träningsläger med fotbollstjejerna. Nu ska bara de sista dokumenten färdigställas sedan är det bara att vänta på lördag så vi får åka och ställa iordning :)

Efter jobbet igår så gick jag till ica med Emma och handlade litegranna, ifall vi ska promenera upp på Aptas ikväll vore det fiffigt med en skakyoghurt och en dricka. Ingen större handling än så blev det. Sedan ringde jag runt till farmor, mamma och pappa för en liten pratstund. Beställde lite matlådor och pratade om ev att någon kommer upp nästa vecka och hälsar på samt hämtar hem mig! :) La mig ganska tidigt men somnade ganska sent - som vanligt, suck.


...

| Postat i: 2012
0
Jag blir så jäkla less. Fyfan alltså! Godnatt.

dagens motto

| Postat i: 2012
0

promenader

| Postat i: 2012
0
Gårdagens promenad känns idag i benen - skönt! Avslutade rundan med att handla mycket nyttigt och gott. Känner att nu är det dags för en vändning. Sov dock lite för länge imorse för att hinna hacka salladen, men imorgon blir det andra bullar ;p

Hade inte tänkt ut på promenad ikväll då jag ev ska på långpromenad imorgon med några från jobbet. Känner att jag måste vila benen lite och ett påbörjat skavsår :)

Blir att söka jobb och göra klart inför helgens träningsläger - gud vad jag tjatar om det. Men längtar ju sååå mycket!


Kvällens motionsutsikt

| Postat i: 2012
0

dagens motto!

| Postat i: 2012
0

Helgen

| Postat i: 2012
0
Helgerna susar förbi fort men jag har hunnit göra mycket saker.

Fredagkväll for jag hem till byn och sov där. Lördag följde jag till stan för att köpa mormor en ny mobiltelefon hon ska få när hon fyller år :) Sedan planerade jag kommande träningsläger och Dana Cup med Jenny! Avslutade dagen med grillat hos mamma och pappa :) Söndag hjälpte mamma mig att packa inför Dana, har 7kg tillgodo - YEY! klockan 15.00 gick bussen/tåget upp till Kiruna igen.

När jag kom upp till Kiruna igår 20.30 var det så fint och varmt ute att jag passade på med en promenad :) Underbart energitillskott. Kunde knappt somna efteråt så det har resulterat i en trött Malin idag ;p

Nu är det måndag och arbetsveckan är igång igen. 13 dagar varav 10 arbetsdagar kvar (om jag räknar med idag) kvar innan vi åker till Danmark :) Som jag längtar. Har även nerräkning inför träningslägret ;p



Bild från promenaden igår!

Att tänka på!

| Postat i: 2012
0

"En hälsosam livsstil har inga bieffekter och det motverkar sjukdom, skada och funktionsnedsättning. Om hälsosamma människor blir sjuka så återhämtar de sig dessutom bättre och snabbare och med färre komplikationer, vilket även medför en minskad kostnad för samhället i stort!".



Ofta räcker det med daglig motion på 30minuter där du får upp pulsen lite.

"Den som inte avsätter tid för motionfår förr eller senare avsätta tid för sjukdom."


planering

| Postat i: 2012
0

Jäklar vad jag längtar till nästa helg då vi ska ha träningsläger med tjejerna! Tur vi har kontaker så vi får exakt som vi vill ha det. haha! Kan inte berätta något här på bloggen så det inte kommer ut innan helgen.

Helgen nu som kommer har jag inga större planer förutom att umgås med familjen och fixa det sista med Jenny. Blir en helg för att ladda batterierna. För såhär ser mina planer ut framöver:

* 14-15 juli Träningsläger med tjejerna - kommer bli grymt!
* 21-27 juli DANA CUP
* 28 juli en sväng på PDOL

Sedan är vi inne i Augusti som innebär sista arbetsmånaden i Kiruna ;) Blandade känslor men ska bli skönt att kunna tillbringa mer tid med familj och vänner!

Nu ska jag checka ut och gå hem för dagen!



var är solen - det var ju så fint igår!


jornalskrivning

| Postat i: 2012
0




med muuuusik ;)

onsdag

| Postat i: 2012
0
Gårkvällen spenderades med Emma på Frasses. Vi satt där ungefär två timmar där vi först käkade en hamburgare och avslutade med en milkshake ;) Sedan handlade vi på Coop innan vi gick hem. Mycket trevlig kväll än att sitta (läs:sova) själv i lägenheten.

Har även fixat kring träningslägret vi kommer ha med fotbollstjejerna nästa helg. Skulle snabbt ringa en i föräldragruppen men efter två timmars surr och klockan slog halv 12 avslutades samtalet, att det kan finnas så mycket att prata om kring fotbollen ;)

Ikväll ska jag sitta och skriva klart alla dokument inför lägret och se så att "göra-listan" stämmer.

Nu är det lunch så ska gå och käka farmors makaronilåda! Hejsvejs.

change

| Postat i: 2012
0
Lite förändring på bloggen, igen. Men hittade widgeten för "instagram" på bloggen så kände att jag ville göra om bloggen så det skulle passa in bättre. Har även lagt in en nedräkning inför Dana som det snart är dags för!

Här i Kiruna har solen äntligen kommit fram. Jag blir genast lite piggare av att kika ut genom föntret än när det regnar.

Mer förändringar fortsätter jag med ikväll med bloggen om jag hittar något mer roligt att lägga till :)

psg över

| Postat i: 2012
0
Det gick väl inte riktigt som vi hade tänkt ihelgen. Vi gjorde tyvärr mindre mål än de andra lagen och kom 4a i gruppen. Men jag är nöjd över tjejerna då vi fortsätter att spela fotboll och inte bara slå långa bollar på forwards. Vädret var inte heller som det brukar vara, iår regnade det och blåste så blev inte den vanliga PSG känslan över allt :p

Nu har vi uppehåll i två veckor och laddar upp inför Dana Cup v.30. Helgen innan kommer vi ha träningsläger där temat kommer bli grymt! Åkte buss upp igår till Kiruna så hade några timmar att fördriva så har nästan planerat klart träningslägret ;p haha. Älskar att planera sådana tillställningar.

Så nu jobbar jag tre veckor till innan det blir en semester vecka till Dana Cup. Efter det tror jag att det är fem veckor kvar av jobbet här uppe i Kiruna. Sedan kommer jag hem till kära Piteå igen :) Blandade känslor men ska bli skönt att komma närmare familj och vänner.



Genomgång innan match under Gothia förra året ;)