130630

| Postat i: 2013
0
Medans jag håller mig sysselsatt är jag glad - det är när tystnaden uppstår som alla tankar kommer ifatt mig och inser att du är borta ♥ Ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar och älskar dig underbara lillebror. Ensam är inte stark och jag behöver dig i mitt liv. Du är den enda som lyssnar och förstår. Det var du och jag mot världen! Du finns ofta i mina drömmar och ibland när jag vaknar tror jag att du fortfarande finns kvar på jorden. Nu har du intagit en plats bland änglarna där du inte skulle haft en plats ännu!  Kring all sjukdom och sjukhusvistelser var du alltid den starkaste bland oss. Det var du som tröstade oss! Livet rullar på men du finns alltid i våra tankar. Jag frågar mig själv ofta i olika situationer hur du hade velat att jag skulle göra eller hur du själv skulle ha gjort. Men 20 år tillsammans är alldeles för lite! Ville att du skulle vara med på mitt bröllop och vara den bästa morbrorn till mina barn. Vi skulle ta hand om mamma och pappa tillsammans när dom blir gamla och prata om minnen från vår ungdom på ålderdomshemmet. 
 
Jag saknar och älskar dig så fruktansvärt mycket brorsan att ingen annan kan förstå. Håll utkik efter mig och fortsätt besöka mig i mina drömmar så ses vi i himlen ♥

130628

| Postat i: 2013
0
Fick nycklarna till lägenheten redan idag! Jobbigt var det då jag jobba till fyra men lyckades hinna hämta dom under lunchen. Ska även få omtapetserat i hall och sovrum. Så for direkt efter jobbet med Alexandra och fick hjälp att välja fiiina tapeter :) Åkte till byn för att käka plättar hos farmor och farfar. Sedan vid sju mötte Dinusha upp mig vid lägenheten och hjälpte mig flytta några kartonger. Vilken ytaaaaa jag har nu i köket! Wow.
 
Har även mätt och funderat mer på hur jag ska ha det i mitt nya hem :)
 
Så hoppas det är klart med tapetseringen och målningen till tisdagkväll då jag förhoppningsvis kan flytta alla mina möbler!
 
Invigt min balkong :)
 

130626

| Postat i: 2013
0
Nu börjar det hända saker med den lilla lägenheten. Hoppas hon som var och kika på den idag tar den, då blir jag av med den fortare än 1 oktober! Söker även lite hjälp med möbelflytt - har du lite att göra tisdagkväll så hör av dig :)
 
Idag har jag varit ledig och det enda jag har gjort hittills är att käka lunch med moster, mysigt att bara umgås vi två för en gångs skull :) Ska snart åka iväg och heja fram a-laget Öjebyn till vinst mot Norrsken. Vi har ju samarbete med båda lagen så blir intressant att se dom möta varandra.
 
 
Mitt lag :)
 

130623

| Postat i: 2013
0
5månader sedan du tog ditt sista andetag - tiden går så fruktansvärt fort och saknaden blir bara större för varje dag som går. Du lämnade oss alldeles för tidigt brorsan <3
 
Helgen har spenderats i Blåsmark. Eller jag jobbade kväll midsommarafton och for sedan till Blåsmark där det var fullt ös med firande. Skönt ändå att vara nykter i folkmassorna, hann höra och prata med så många fler än annars! Sov sedan hemma i byn.
 
Frukosten serverades i Blåsmark där vi även hann med lunch innan vi åkte hem för att hämta husvagnet. Detta för att vi skulle campa i Blåsmark och äta gooo middag - grillat! mums. Vädret var inte så bra på dagen men klarnade upp lämpligt till grillningen :) Vi trodde även att det var en stökigare fest under fredagen men föräldrarna klådde oss med hästlängder, haha! Många roliga filmer och foton finns det från kvällen som ej får visas :p
 
Haft fotbollsträning ikväll och visat lägenheten för en, hoppas att bli av med den fort! Nu blir det god natt - första dagen på sommarschemat imorgon.
 
Välkomst drinken från igår :)
 

130619

| Postat i: 2013
0
Helt otroligt vad jag kan ha ångest för små saker. Typ en fest, match, osv. Grymt jobbigt!
 
Gårdagen spenderades med pappa där vi gjorde en utflykt till Boden - hittade en skoterjacka såhär mitt i sommaren. Vi hälsade på farfar på Sunderbyn innan vi for via Storheden och hem. Provkörde även en bil som jag har spanat på men det blir absolut inte en sådan, hände ingenting när jag tryckte plattan i botten ;/
 
Idag jobbade jag till fyra och for sedan till lägenheten för att packa ihop ännu mer saker. Förstår inte hur mycket jag kan ha i en sådan liten lägenhet, kommer inte ha några problem att fylla upp den nya ;) Ska även försöka att lägga mig tidigt ikväll då jag har lite minus på sömnkontot.
 
Snygg - men nej tack!
 
 

130616

| Postat i: 2013
0
Igår var det äntligen dags för årets fest för oss vikarier på Källbo. Vi började på Ängeln med mat och sedan gick vi till en lokal i mitt hus och hade själva festen. Lite dålig uppslutning men det var kul ändå :) Att träffas utanför jobbet och (kanske) prata om annat! Kvällen avrundades på 1906 där det var kröktjockt med folk ÖVERALLT! Ovanligt men kul.
 
Har nu på morgonen varit och städat lokalen, tur den inte var så stökig då jag är lite trött och börjar jobba 12.00. Vissa måste ju ta sitt ansvar ;)
 
Nu ska jag lägga mig och vila en liten stund innan jag ska börja göra mig klar för jobb. Ha det bra!
 
 

130613

| Postat i: 2013
0
Jobbade delad tur igår så hände inte så mycket förutom jobb :) fixade farmor och farfars nya telefon och sov sedan tills jag började om att jobba kvällen. 
 
Idag har jag varit ledig, riktigt skönt. Hunnit göra lite diverse saker som var mycket nödvändigt. Packat mer saker, sovit uuuuut, läkarbesök, besökt kyrkogården med farmor, handlat med mamma, och varit på match som blev en vinst :) När jag kom hem från matchen så skrev jag de sista inför förberedelserna till vikariefesten på lördag! 
 
Nu blir det godnatt till georgie shore för att orka fler "måsten" imorgon inför kvällsjobb. Godnatt!

130611

| Postat i: 2013
0
Balkongfesten blev riktig lyckad. Regnade på dagen så tappade delvis hoppet om att kunna sitta ute. Men solen kom fram och vi rymdes precis alla på balkongen :)
 
Bjuder på en suddig bild! Bästa MEZ var samlade igen :)
 
Söndagen spenderades i soffan fram tills bussen for till Arvidsjaur för seriematch. Resultatet behöver vi inte ta upp här på bloggen...
 
Igår jobba jag på trean men fick avrunda arbetspasset med ett litet besök på akuten med en boende. Allt blev bra tillslut och allt ser likadant ut som innan ;) Efter jobbet åkte jag hem till byn för lite käk och sov över till idag.
 
Dagens arbetspass innehöll utbildning för oss vikarier. Lite nya saker lärde jag mig men mycket visste jag redan innan. Nu laddar jag upp för kvällens träningspass. Dock världens skavsår så ska prova - måste hinna läka/hela till matchen på torsdag :)
 
vi hörs!
 

130608

| Postat i: 2013
0
Då kör vi en sista balkongfest hos mig innan det bär av till nya boendet ;)
 
Tjejfest med bland annat dessa snygga brudar! MEZ-reunion :)
 

130606

| Postat i: 2013
0
Började dagen med ett kort arbetspass, 07.00-12.15 på källbo :) Hann sedan hem och åt lite innan jag följde med Jenny till byn för att se herrarna spela. Vinst med 3-0, grattis! Nu håller jag på att rensa lite i garderoben - mest underkläder som kastas. Vill bara flytta NUUUUUUUU. Är så jobbigt att gå och bara vänta. Har redan hunnit tömma förrådet (körde allt till byn) för att sedan fylla det igen med saker från lägenheten. Kommer garanterat hinna packa ner lägenheten innan flyttningsdagen. Haha!
 
Ska ta och äta lite för att börja ladda för kvällens (läs: varma) fotbollsträning. Hoppas skavsåren känns bra.
 
Vi hörs!