141130

| Postat i: 2014
0
Vad ska man göra när livet går emot en? Stanna och ge upp eller kämpa emot? Fyfan!
 

141125

| Postat i: 2014
0
Dagen började redan klockan åtta. Frukost och startade tvättmaskiner. Pluggade samtidigt. Halv tolv var det dags för veckans första crossfit-pass. Sedan var det dags för lunch, lövbiff stod på matschemat. Plugg, powenap och middag innan det blev dags för innebandyträning. 
 
Nu ligger jag i sängen och har sett BB och snart även PH. Laddar för morgondagen som jag ska spendera med pappa på stan :) Antingen skeå eller luleå. Ska bli kul att få umgås med pappa en hel dag. 
 
 
Var på besiktning idag - ifall inte bilen min skulle gå igenom hade det kunnat bli en dyr morgondag! ;)

141124

| Postat i: 2014
0
Igår var det då söndag och planeringsdag. Så planerade veckans matschema och for sedan och handlade alla ingredienser. Kan nästan säga att det är första gången på flera år som jag har ett schema att gå efter. Hann inte göra matlådor då vi skulle ivåg på Sjöbodan för att fira farfar som egentligen fyller år idag, grattis! :) Efter maten for jag iväg till sjulnäs för att se en innebandymatch med laget. Trevligt! Sedan nattjobb.
 
Käkade frukosten på jobbet för att köra DIREKT till gymmet för att köra igenom det nya träningsschemat jag fått av min pt. Jäklar vad jobbigt och svettigt blev det. Ska ändå försöka fara på gymmet och enbart köra kondition. Förutom det är det crossfit och innebandy på mitt träningsschema. Har gjort mål och delmål med belöningar inför min kommande träningsresa. Jobbigast nu är att ställa om och äta BRA mat och inte småäta. Första testet idag då jag jobbade på Källbo, jäklat fika överallt! Men jag klarade mig :)
 
Hem, vilat, lagat och käkat mat. Ser nu på BB och sedan på PH innan det blir läggdags! 
 
 
Jäklar vad maaaaaaaat!

141119

| Postat i: 2014
0
Klev av arbetsnatten 08.15. For sedan hem för att byta om och iväg till en hälsokontroll på Jobbhälsan. Blivit kallad då jag jobbar natt. Så alla värden var bra och jag fick ett OK i besiktningen ;) Böt sedan korridor för att träffa min PT för kostupplägg och planering inför kommande hälsoresa. Idag körde vi samtal kring kost, vägning och BIA-mätning. Allt syns ju inte på vågen utan bättre se via BIA mätningar vad som häbder i kroppen. På fredag ska vi träffas igen för genomgång av nytt träningsprogram. Nu kör vi! Finns inga ursäkter.
 
Så har suttit ikväll och planerad matsedeln för denna vecka. Framöver blir det söndagar som blir planeringsdagar :)
 
Avrundar dagen nu med att se BB och PH innan det blir godnatt. Larmet står på 08.00 imorgon för att käka frukost. Kanske hinner en sväng på gymmet innan jobb nr 2.
 
Ha en bra kväll!
 
 

141118

| Postat i: 2014
0
 
Små förändringar kan göra stor skillnad :)

141116

| Postat i: 2014
0
Ingen söndagsångest idag. haha. Blev en hemma kväll hos mamma och pappa igår där jag även sov över. Helt slut i kroppen. Sov 13h natten mellan fredag till lördag. Stängde av mobilen och vaknade av mig själv klockan ett igår. Det var längesedan jag kunde sova så länge utan att ha en tid att passa på en helg. Underbart!
 
Idag har jag bara myst på hemma i byn tills jag for in till lägenheten. Nu ser jag gårdagens BB och laddar för träning. Planerar även kommande vecka. 
 
Ha en bra fortsatt söndag så hörs vi senare! :)
 

141110

| Postat i: 2014
0
Check out & follow  TeeenageThoughts :)

141105

| Postat i: 2014
0
 
Äntligen är hemtentan klar och inlämnad. Så ikväll tog jag paus från allt och bara var. Har så grymt ont i nacken att det blir en tidig natt. Ibland ska man väl bara få tycka synd om sig själv - å ta nya tag imorgon!

141102

| Postat i: 2014
0
Tider går utan att jag lämnar några spår ;) haha! Lustigkurre. Nä, men har suttit hela denna vecka med den första hemtentan på utbildningen. Så har knappt gjort annat än att plugga, tagit ledigt från crossfit och gymmet och endast varit på innebandyträningarna. Men snart är denna tentaperiod över och jag kan återgå till det normala. Så då har jag tid med annat såsom bloggen. Kör hårt så hörs vi snart!