söndag

| Postat i: 2007-2008
0
nu sitter jag i lägenheten i luleå. försöker göra några instuderingsfrågor som vi ska ha delexamination i på tisdag, går inte så bra men ska göra mera imorgon.

igår var vi först hos nina och sedan begav vi oss ut på pentan. riktigt mkt folk eftersom det var löningshelg.

till veckan är det plugg och träning som gäller. sedan en helg i fjällen som jag längtar till!





det känns bra att du fortfarande kan/vill prata med mig.
det känns samtidigt lite jobbigt att prata med dig när jag
vet att vi inte känner likadant om varandra...

torsdag - hemfärd imorrn :)

| Postat i: 2007-2008
0
imorgon ska jag hem återigen till kära Piteå :) mamma ska hämta upp mej när jag kommer med bussen och vi ska fara å köpa julgardiner till mitt rum å sedan på kvällen ska jag vara med linda v och vi ska planera nyår :)

lördag är det träning och fest med Spice Girls tema!

söndag är det tillbaka färd hit till luleå. det är så jobbigt att stiga upp halv 6 på en måndag morgon och sedan orka vara vaken på skolan ;p

måndag har jag två lektioner. (träning)

tisdag har jag en lektion. eventuellt ikea. (träning)

onsdag har jag en lektion. (träning)

torsdag har jag tre lektioner (varav ett bad). Och hemfärd :)

fredag far vi upp till fjällen på julbord och kommer hem söndag.

det är en veckans planering framåt i tiden. det kommer även träning, plugg och annat roligt :)


lulea

| Postat i: 2007-2008
0
nu är det snart jul, längtar redan hem till julpyntet :)

i fredas for jag till moster där mormor och morfar skötte viktor när moster och urban var borta. det var riktigt längesedan jag träffade den sötpojken. när idol började la jag viktor i mitt knä och där trivdes vi båda två. vi såg idol och klappade när publiken klappade ;p han är så söt! kring halv 9 for jag in till stan och mötte upp nina och vi gick på nodo och skulle fika, tyvärr så var det fullt så vi tog plan b. naturgodis i bilen, haha! vi körde även omkring i alla rondeller i stan och letade per i bilkurragömma.

lördag så var vi hos john på förfest, festade inte utan var chaffis. vi for in till stan kring 11 och jag släppte av pojkarna å så for jag å hälsa på linda i sitt nya boende, riktigt fint var det, bortsett från burkarna :p jag var där å sjöng lite singstar för att sedan skjutsa till pentan. jag var ute på pentan typ en timme sedan for jag hem. kände inte riktigt tagget. tog hem brorsan från lan och for hem och sov.

söndag for familjen, farmor och farfar på Golden Dragon för att fira farfar 75år! farmor och farfar hade även varit gifta i 45år. det är riktigt länge :) efter en god mat for vi hem till farmor och farfar å åt tårta. riktigt mätt på kvällen när jag sedan skulle på min första fotbollsträning med laget efter uppehållet. det gick ganska bra förutom mina knän som knappt orkar ngt längre.

imorse for jag upp med bussen och for på skolan;p efter skolan for jag och handla och sedan hem och har slöat hela kvällen. har sorterat olika papper och packat upp väskorna. ska nog göra en tidig kväll eftersom det blev en tidig morgon i morse.

Godnatt :) studiebidraget kommer imorgon, känns riktigt bra! måste köpa kläder till julbordet jag ska på nästa helg, fest till helgen och lite julklappar kanske ;p


design

| Postat i: 2007-2008
0
provar nu på en ny design, det är roligt att ändra när man vet vad man håller på med ;p


hemfärd imorgon ;) wieeeeee

tisdag

| Postat i: 2007-2008
0
måndag morgon steg jag upp och ringde till vårdcentralen för att få en akuttid, fick en tid 10.45. Gick först på lektionen som vi hade 10.15 men eftersom jag redan kan ta blodtryck, puls och andning kunde jag gå utan dåligt samvete. jag mötte upp mamma vid ica, jag vet att jag hade med mamma men det var för att hon skulle hjälpa mig att säga hur ont jag har i knäna. läkaren var en trevlig tant och insåg hur ont jag har och hon ville absolut föra detta vidare. Jag fick ta några blodprov, blev stucken 4gånger innan dom fick ihop blod till 4olika rör, och nu väntar jag på ett brev från läkaren där hon ska säga resultatet av blodproven. efter hon har fått svar kommer hon att ringa ortopederna och fråga vad vi bör göra, och det kommer nog att bli en röntgen.
känns riktigt skönt att undersökningarna har kommit igång. vet att det kommer att ta lång tid innan vi får svar vad det är eftersom kön till röntgen är riktigt lång. men bara att veta att det är igång känns riktigt bra. vill kunna spela fotboll och speciellt sova utan att behöva ta alvedon.

idag hade vi lektion mellan 13.00-16.15. fick en sovmorgon fast jag vaknade 9 och började tvätta å diska. det behövdes, haha. vi fick även sluta tidigare så jag gick till bibblan och skrev ut nå papper för att sedan fara på apoteket och köpa medicin. annars ikväll har jag inte gjort så mkt, sett tv och pluggat lite.

imorgon ska jag, zandra och erika fara på Stil och träna. vi ska gå igenom träningsprogrammen och komma igång ordentligt. jag ska även packa för jag ska hem torsdag till söndag. har inte varit hem på två veckor eftersom jag hade massagekurs ihelgen. jag ska få träna för första gången med mitt lag sen vi började om i vinter, kommer bli kul, hoppas bara att knäna håller.

Ha en bra kväll, ska sova nu eftersom vi ska å träna halv 11 imorgon. behöver ta igen en massa sömn.
Sovgott :)


måndag

| Postat i: 2007-2008
1
nu har jag diplom i massage, känns skönt ;p

idag har jag fått en akuttid på vårdcentralen så jag och mamma ska dit och kriga så att dom gör något åt mitt knä. vill inte knarka alvedon varje dag för att kunna sova.

håll tummarna att det finns någonting att göra åt mina knän!

fredag

| Postat i: 2007-2008
0
igår påbörjade jag min 4dagars intensiva massagekurs. det är väldigt intressant och roligt att få lära sig massera hela kroppen. tror att jag har många övningsobjekt om jag bara frågar ;p haha. vi började igår kl 17.00 och jag var hemma 22.00, det blir långa dagar (kvällar) men det är värt det. och man får ju även massage av den andr när den ska öva.

imorse blev jag väckt av grannarna som sprang omkring i hallen. fast det var lika bra, ska plugga lite å sedan fara å handla.

nu ska jag fortsätta å plugga :o
ha en bra dag :)

jävla knän

| Postat i: 2007-2008
0
jag orkar snart inte mera. nu kan jag knappt gå och det tar ont i knäna nu när jag sitter i fåtöljen. jag har varit hos en sjukgymnast här i luleå, det enda han sa var att jag har skadat meniskeln och det är bara att vila och ta det lungt. kan gå över om någon månad, eller år. Så jag ska sitta ner tills det känns bättre? det tror jag inte är lösningen. så var till studentidrotten igen idag och hon skickade mig till vårdcentralen där jag fick prata med en sjuksköterska. fick en lapp med ett telefonnummer som jag ska ringa till på torsdag och be om en akuttid med en läkare. hoppas att jag får träffa läkarn snart och att jag får fara å röntga knäna så dom kan se om det är någonting man kan lösa med operation.

jag har haft ont i knäna sen jag vet inte hur länge. minst 5år iallafall. det har varit i vågor dom senaste åren hur ont jag har haft i knäna. fast det senaste året har jag haft ont vad jag än har gjort, och så ska det inte vara? jag minns speciellt en gång där tränaren tvingade av mig från planen eftersom jag knappt kunde gå, men jag ville spela klart matchen trots smärtan. när jag då klev av planen ville jag bara gråta av smärtan. men älskar man en sport så gör man!

Saker jag inte kan göra utan att det tar ont:
cykla, gå, springa, jogga, krypa, sitta, gymma, spela fotboll...
vad är det för liv om jag inte kan göra någonting av dessa saker?


dålig dag idag, vill bara hugga av knäna för att slippa smärtan för en stund!

tidsfördriv

| Postat i: tidsfördriv
0
Sånt jag gillar
Ta fram mobilen och skriv in namnet som finns på plats nummer:

2. Alexandra U
7. Britt O
15. David W
17. Elin
19. Emilia
21. Emma
23. Erik A
28. Frida
32. HannaK
35. Hanna
44. Jim
46. Johanna W
47. Johan
50. Josefin A

* Har du pussat nummer 7?
- nepp

* Vilket är ditt bästa minne med nummer 23?
- Ingen aning

* När ska du träffa nummer 35?
- Vet ej

* Är nummer 44 söt?
- Jo

* Vad var ditt första intryck av nummer 19?
- Vet ej

* Vad har nummer 35 och 50 gemensamt?
- Fotboll

* Vad känner du för nummer 17?
- En god vän

* Gillar du nummer 15?
- Jo, en bra kompis

* Kan du tänka dig att dela säng med nummer 46?
- Jo, min tremenning juh

* Har du träffat nummer 32 den senaste månaden?
-  nepp

* Hur många av ovanstående och vilka har du kysst?
- ingen

* När såg du nummer 2 senast?
- I fredas hos tessan

* Har du varit i nummer 47 hus?
- nepp

* När är nästa gång du ska träffa nummer 19?
- när jag far på en fotbollsträning hemma

* Hur beskriver du nummer 21?
- En rolig prick

* Blir nummer 28 och 44 ett fint par?
- kanske det ;p

* Är du nära vän med nummer 32?
- nja, var iaf

* Har du gått på bio med nummer 35?
- nepp

* Skulle du kunna gå ut med nummer 2?
- jo, som kompisar...

* Vad pratar du och nummer 44 oftast om?
- kan vara allt möjligt

* Känner du nummer 35?
- jopp

* Skulle du kunna ge nummer 17 en kram?
- självklart :)

* Hur lärde du känna nummer 50?
- genom fotbollen :p

tebax

| Postat i: 2007-2008
0
sitter nu i luleå med alla böcker till nästa kurs. nu har jag sammanlagt 15böcker på bara 4 månder. det blir många innan utbildningen är slut ;p idag började vi med en kurs som innehåller massor med träning, nu kommer ni se mig mest i STiL. haha. vi hade pulstest idag men tyvärr så barkade mina knän efter bara två varv så det blev att fara hem och knarka alvedon! usch, skulle kunna såga bort dom. är ändå till så lite nytta. Blä!

jag ska strax bege mig mot träning med Lira, träning mellan 19.30 till 21.30(tror jag att det var)

ska packa väskan nu, får skriva mera imorgon!



tyckte inte om slutet på våran historia!