31 juli 2008

| Postat i: 2009
0
sommaren börjar närma sig slutet och snart drar skolan igång igen. Kan inte säga att jag är så taggad men nu är det endast 2år kvar och jag ska hitta tagget till å orka plugga dessa år! Punkt slut:!

just nu händer det inte så mkt förutom en massa jobb. idag ska jag jobba min tredje dag av de åtta jag har i rad. vill vara ledig just nu! men vill man ha pengar så får man stå ut :)

igår for jag direkt efter jobbet till havsbadet där det blev att spela volleyboll, kul var det. ikväll blir det nog¨att hitta på ngt med tjejerna iaf för de flesta killar verkar vara borta ihelgen. Jag jobbar en delad tur på lördag på B/C uppe så det blir nog inte en så jätte sen kväll ikväll så man orkar jobba på den nya våningen :p

nu ska jag göra mig klar för jobbet. 7-halv2 jobbar jag idag.

Ha en bra dag! Pusskram :)

sommar sommar sommar

| Postat i: 2009
0

nu var det riktigt längesedan jag skrev i min blogg. min sommar har bestått av jobb fotboll och vänner. vädret har varit riktigt fint å då har jag inte orkat sitta inne vid datorn.

så vad har hänt under sommaren då.
* Jag har varit i lycksele med mamma, pappa, bror, moster, urban, viktor, mormor å morfar.
* Spelat volleyboll
* Varit på tre 20årspartyn
* Varit å fikat hos en som fyllde 21
* Jobbat
* Fixat träningskort på StepIn, så där hänger jag nu
*
Det har säkert hänt mer men kommer inte på nåt mer just nu.

Till helgen är det som många redan vet PDOL. Jag jobbar fredag kväll och lördag förmiddag å sedan beger jag mig till nina där förfesten kommer att hållas/ eller hos tessan. Sedan blir det utgång på kvällen :) Jag är taggad till tusen!

Sen är det inte så länge kvar innan höstterminen startar igen med skolan. Känner dock inte tagget för det men snart går jag ut å då blir det att jobba, hoppas jag!

Jag ska ta mig i kragen nån dag och lägga upp bilder från i sommar när jag får tid.

Ha en bra dag ni som läser :p

Pusshej