150420

| Postat i: 2015
0
Startade denna dag med att bege mig på gymmet 06.30 för 20 min crosstrainer. Hade tänkt köra mer men blev lite försenad och ville hinna göra mig klar för praktiken. Praktiken gick bra, mycket att ta in som det alltid är på nya ställen. Fick sitta och lyssna på diktat och sedan skriva två egna innan det var dags att avrunda dagen. Hem för attt byta om inför Indoor Walking 45 min på Step in furu. Körde även ben och mage!
 
Effektiv dag!
 
Nu har jag suttit i soffan efter middagen. Så strax är det dags för kudden. Ska upp 06.00 imorgon :)
 
 

150418

| Postat i: 2015
0
Idag for jag en sväng med mamma på stan. Kom hem med diverse saker som inte var träningskläder. Det var något nytt! Behöver fylla på med sommarkläder och varför inte börja nu så jag inte står utan när det väl blir sommar ;) Köpte en handväska som jag kan behöva när vi far till stockholm, örhängen, ett halsband, lite smink, ett par byxor och ett linne. Grymt nöjd!
 
Drog iväg och såg hemmings spela coop cupen på LF med Linda. Ingen direkt höjdarmatch där resultatet blev 0-0. Men trevligt att se lite fotboll ändå trots att solen försvann innan matchen hann börja.
 
Hittade även lite till balkongen så blev sugen att göra fint där - hips vips var det klart. Synd bara man inte ha inglasad balkong. Nu får sommaren komma :)
 
 

150417

| Postat i: 2015
0
Hemma igen efter 18 dagar i fjällen. Skönt att vara hemma men samtidigt hade jag kunnat stanna längre såklart! Har hunnit byta till sommardäck på bilen, tvättat undan kläder, packat upp alla väskor, hämtat paket och nu kraschat i soffan. Fortsätter att se en serie som jag började se i fjällen och fastnat i, pretty little liars.
 
Imorgon blir det träning och en sväng på stan. Ska även börja planera kommande veckas matlådor då jag påbörjar min praktik. Ska börja på nytt kost- och träningsschema som jag planerat under min fjällen vistelse. Hejn kommer bli bra! Rutiner är mitt motto! Nu kör vi.
 
Har även bokat en resa till stockholm med bästa MEZ över kristihimmelfärds. Ska bli grymt kul att umgås! Vi har ju även inbokat Rhodos till hösten. Kul att vi fortfarande umgås trots avstånd :)
 
 

150412

| Postat i: 2015
0
Mår hur bra som helst. En vecka till innan det är dags för verkligheten igen ;)