151228

| Postat i: 2015
0
En helg full med mat och godis resulterade i PB i marklyft med 105 kg! Även en förbättring i rodd 200m med cirka 34 sekunder. Inte så dumt med massa mat och slisk ibland ;)
 
Nä, efter nyår blir det andra bullar - eller ska skippa bullarna. Haha! Har ätit godis och annat för resten av nästa år. Sitter och skriver in nya mål för 2016, nya PB ska tas eftersom. Även belöningar sitter jag och filar på, ska snart unna mig en BIA-mätning för att lättare se vad som händer i kroppen som inte vågen visar. 2016 - jag är redo.
 
Började dagen med jobb på sjukhuset, ett crossfitpass, tvättning och pluggning för att snart gå och sova. Full rulle hela dagen lång - love it. Men nog längtar jag lite tills jag har pluggat färdigt, så jag har lite fritid efter alla mina jobb, haha ;) Hur ska jag klara av att vara ledig på kvällar och helger?
 
Ska även bli bättre på att skriva ned min resa här på bloggen, mest för min egen skull. 
 
Nu kör vi - mot en bättre människa.
 
 

151209

| Postat i: 2015
0
Då har jag spenderat dagen med APT och julfest med jobbet. Vi fick smörgåstårta till fikat och sedan har vi ätit julbord samt efterrätt, gissa om jag är mätt just nu. Egentligen borde jag ha tränat bort lite mat men tror jag bara ska lägga mig framför tvn och slappa av en stund. 
 
Ganska kul att klä upp sig och fixa håret när jag oftast har uppsatt samt vandrar omkring i mjukiskläder jämt. Ska försöka bättra mig när jag faktiskt kan fixa till mig och ändå ha uppsatt hår (då jag jobbar i vården).
 
Var på stan igår efter jobbet och tänkte försöka hitta lite julklappar till släkten. Slutade med att jag köpte bara kläder till mig själv - jeans, tshirt, 2 koftor samt två finare tröjor. Kul att hitta finare kläder jag kan ha samt gå ner lite i storlek. Synd bara jag har mina fotbollsvader när jag ska köpa jeans ;)
 
 
 
 

151202

| Postat i: 2015
0
Så då var det december, eller ja, igår blev det december ;)
 
Iveckan unnar jag mig själv lite ledigt från mitt andra jobb så jag kommer ikapp med allt annat i livet. Har julpyntat, rensat lite i förrådet, lagat matlådor, tränat och pluggat. Såklart även jobbat på munkis. Nästa vecka ska jag och jobba igen på sjukhuset.
 
Orkade inte julpynta så mycket iår då jag ändå knappt är i lägenheten, men det blev mysigt ändå.
 
Imorse ställde jag klockan för att stiga upp och tvätta några maskiner. Har även hunnit med grupparbetet och den individuella uppgiften, låter det vila lite innan jag lämnar in uppgiften. Blir bäst då man sedan läser med "nya ögon". Skulle även behöva plugga ikapp lite inför hemtentan men det är verkligen super tråkigt, suck.
 
En annan rolig grej, lämnade in igår för tjänstledigt från och med februari. Håller tummarna att vikariatet blir ett fast jobb i slutändan. Är så less att jobba kvällar och helger då jag vill hinna med annat än att jobba samt att det alltid är så att allt roligt händer då jag jobbar...
 
Sitter och funderar om jag orkar ta tag i plugget igen eller om jag tar en paus och städar lite. Har dammtorkat men måste dammsuga och plocka undan lite till i lägenheten :) Ska väl även fundera på vad jag ska önska mig i julklapp iår och vad jag ska köpa åt familjen och släkten!