160126

| Postat i: 2016
0
Blir långt mellan gångerna jag skriver, händer så mycket i mitt liv nu som jag inte heller riktigt vill skriva här ;)
 
Idag jobbade jag mitt näst sista pass på Munkberga, sista blir fredagkväll då jag fick semester ihelgen. Lycklig tjej! Nu kommer det dröja tills nästa gång jag jobbar kväll eller helg, förhoppningsvis :)
 
Efter jobbet plockade jag upp Sara för att fara till hemmings och köra skoter. Skulle köra till Jävre men blev lite vild så vi vände tillbaka och körde en sväng via Blåsmark innan vi körde hem igen. Är ju ute efter mil på skotern för att hinna köra in den innan vi drar till fjällen. Har 72% kvar att köra, bara gasa på alltså!
 
På morgonen var det inte alls fint väder då det kom blötsnö, men när vi väl for iväg blev det uppehåll och sol. Riktigt fint väder blev det. Nedan ser ni bilder från dagen :)
 
Kvällen har jag sedan spenderat på sporthallen för innebandyträning, ändrade tider nu då det är SM och norrmalmia är upptagen. Så lite senare träningar som resulterar i att jag är alldeles för pigg efteråt för att kunna somna i tid :/ Men men, sova kan man göra sen!
 
Nu ska jag packa ihop väskan för morgondagens praktikdag, sedan försöka somna :) Godnatt!
 
 

160113

| Postat i: 2016
0
Fredag: Lyckades skicka in hemtentan mitt på dagen, bara hoppas det går vägen och slipper omtenta. Blev sedan att städa bort julen, och som jag städade. Dammtorkning, dammsugning, rensning och skurning blev eftermiddagens aktivitet. Lägenheten blev så fin efteråt att jag knappt velat vara hemma för att undvika att smutsa ner. 19.30 var det sedan innebandymatch mot Kalix, blev tyvärr förlust. Avrundade kvällen med filmkväll.
 
Lördag: Avbokade dagens tänkta Crossfitpass och sov istället fram tills att jag skulle iväg på kvällsjobb. Jobbade till 21.00 och sedan for jag hem, såg film och somnade fort.
 
Söndag: Jobbade förmiddagen, körde sedan dagens WOD med Angelica samt andra från crossfit som hakade på. Kul att vi ändå blev några som körde trots inget riktigt pass. Spenderade sedan kvällen åter på jobbet. 
 
Måndag: Jobb även idag fast på sjukhuset. Direkt till boxen efter jobbet för att köra dagens WOD, tungt med burpees två dagar i rad. HATA burpees. Tungt pass då jag kände av träningsvärk från söndagens träning.
 
Tisdag: Jobb (vad annars) och sedan hem direkt för att skriva vidare på pilotundersökningen/rapporten som ska in denna vecka. En sväng på möte på sjukhuset innan jag fortsatte skriva. Kring 18.00 drog bilarna iväg för innebandymatch mot Bergnäset borta. Vi låg under med 5-0 när jag sedan lyckades göra lagets första mål, sedan släppte det för resterande men slutresultatet blev 5-5. Ett poäng i alla fall. Somnade sedan direkt jag kom hem och la ner huvudet på kudden.
 
Onsdag: Inplanerat PT-pass med Tobbe innan möte med gruppen för att skriva ytterligare på rapporten. Kvällsjobb till 21.00 för att nu sitta och skriva på rapporten. Vill bara gömma mig under kudden då jag är alldeles för trött för att egentligen fungera. Chefen frågade mig igår om jag håller på att jobba ihjäl mig - mitt svar blev "jajjemän, snart springer jag i väggen". Men när vi blir klara med denna rapport känner jag att det kommer bli lite lugnare någon vecka i alla fall. Jag börjar snart min tjänstledighet och detta betyder att jag endast kommer ha ETT jobb att fokusera på och då såklart skolan. Det hoppas jag kommer göra skillnad.
 
Nä, skriva några rader till i rapporten innan det blir sängdags före jag somnar på tangentbordet.
 
read on!:

160107

| Postat i: 2016
0
Då var det torsdag och dagens temperatur är väl kring -27 grader, myggfritt iallafall :)
 
Trettondagsafton spenderades först på jobbet och sedan efter en innebandyträning for jag till Sara för att göra oss klara för kvällen på havsbadet. Om Sara ska bjuda upp på sådan god middag som då blir det definitivt fler förfester hos henne, grymt gott men samtidigt enkelt att göra. Pasta med parmesan skinka samt svampsås. Efter vi hade gjort oss färdiga och käkat drog vi till Bella innan vi tog taxi till havsbadet. Kan ju säga att vi sänkte medelåldern redan i kön till garderoben. Spenderade kvällen på dagsgolvet innan det blev bussen hem 03.00. Grymt kallt att bara gå från busstationen och hem, var skönt att lägga sig under täcket.
 
Onsdagen fanns det ingen tid att vara sliten eller bakis utan det var bara att börja skriva på hemtentan direkt. Började med statistiken, som var den enkla delen. Började idag med kulturgeografin, som är desto tråkigare och svårare då allt ska analyseras och tolkas. Finns ju mest troligt bara ett rätt svar på statistik delen :)
 
Har suttit så gott som hela dagen idag vid datorn, förutom matpauser och innebandyträning. Hade mamma och pappa hit på middag då dom äntligen blivit lite friskare så jag tordes träffa dom, har verkligen inte tid att bli förkyld nu. 
 
Nu blir det att börja smått med fråga 2 så jag blir klar någongång och i tid innan inlämningen imorgon. Men har hunnit göra allt annat efter träningen förutom att börja plugga igen. Ska se föreläsningarna igen för att komma igång snabbare tror jag.
 
 
Sara och jag från i tisdags - tänk att jag bara har känt henne sedan i maj och vi klickar så bra! 

160104

| Postat i: 2016
0
Nytt år nya möjligheter - som alla skriver.
 
Idag kör jag, Angelica och Johanna igång en utmaning mellan oss att undvika socker mestadels på vardagarna. Vi ska inte bli tråkiga, hemmasittande hälsofreak utan vi ska såklart unna oss men så långt det är möjligt köra bra kost och träning. Har även suttit och skrivit upp olika mål i Crossfit som jag vill uppnå, vilka vikter jag vill klara i vissa övningar. Så man ser att det går framåt och har något att sträva efter.
 
Sedan har jag ju sedan tidigare som mål med mina PT timmar med Tobbe att jag ska köra Toughest, som verkar vara i september i Umeå. Ska även kika på lite andra lopp som jag tänkte köra i sommar.
 
Mitt nyårslöfte däremot är att vara mer spontan och inte lika feg som jag brukar. Ingen minns en fegis ;) Har börjat året ganska bra med det löftet..., hehe ;)
 
Det händer även lite andra positiva saker i mitt liv, är inte helt klart ännu så avvaktar med att avslöja det. Men det går åt rätt håll nu!
 
Nu kör vi - se upp 2016!
 
 
Bild från i lördags, kul att ha tid att göra sig färdig med sminkning och håret. Hade ingen stress alls.