130831

| Postat i: 2013
0
Ikväll ska vi dra iväg ett gäng till Luleå för att käka och bowla på O´learys. Mycket trevligt kommer det att bli :) Skönt även att det blir nyktert!
 

Med dessa sötingar ska göra Luleå osäkert ikväll ;) Tur jag har er flickor!

130829

| Postat i: 2013
0
Så otroligt less på allt möjligt för tillfället.

130826

| Postat i: 2013
0
Måndag kväll och snart god natt. Lördagens inflyttningsfest blev en hit med mycket folk från olika "gäng". Grymt kul att kunna samla alla på samma fest :) Vi spelade hög musik hos mig tills vi gick ut. Trodde det skulle vara mycket folk på challange men vi hamnade tillslut på 1906. Hoppade omkring där en stund innan vi köpte hem mat och hade efterfest i bastun! Inte varje lördag som slutar så.
 
Kaos på torget!
 
 Mina fina flickor :)

130824

| Postat i: 2013
0
Inflyttningsfest - nu kör vi :)
 
 

130822

| Postat i: 2013
0
Har fått vara ledig sedan i måndags från jobbet, mycket skönt att hinna ta tag i olika saker och sova ikapp mååånga saknade timmar. Har måsta börja om med sömntabletter (insomning) för att somna på kvällarna. Brukar även ofta vakna kring 2-3 på natten och tror att det är morgon. Med tabletterna somnar jag tidigare (före 12 som annars) och sover hela natten tills väckaren ringer. Har ställt väckare på nio så jag inte sover bort hela dagarna, blir en ond cirkel tillslut.
 
Har även planerat in min inflyttningsfest på lördag - bättre sent än aldrig! Så har förberett lägenheten för detta under veckan. Sista dammsugningen blir imorgon innan jobbet.
 
Nu ska jag sätta mig i soffan och vila en stund för att ladda upp till matchen ikväll! KÖTTA!
 
 

130819

| Postat i: 2013
0
Blir uppdatering ungefär en gång i veckan, men mer kommer jag varken ihåg eller hinner ;) Haft en grymt skön helg och måndag! Fredag hade vi match som vi inte behöver diskutera mer ingående här i bloggen. Lördag morgon åkte jag hem till byn för att umgås och ladda upp med mamma och pappa inför årets kubbturnering. Regnet ställde dock till det så vi spelade inte halv två som det var tänkt utan kring sju. Efter en spännande final stod vi familjen NILSSON som segrare, kände brorsans närvaro :) Sedan åt vi middag där det var antingen surströmming eller taco som stod på menyn. Avslutade kvällen med en volleybollmatch i Risbergs pool. Söndag sov jag ut ordentligt hemma i byn och åt sedan middag på MD´s i Jävre med mamma, pappa, farmor och farfar :) Hann även med en innebandyträning på kvällen!
 
Idag har jag varit "ledig" och hunnit ta tag i lägenheten - imorgon blir det att ta tag i livet. Farmor och farfar dök upp kring 12 och bjöd på fika medan jag bjöd på kaffet ;p Kvällen spenderades med fotbollsträning!
 
Nu blir det god natt!
 
 

130813

| Postat i: 2013
0
Har ikväll försökt träna bort gårdagens träningsvärk från fotbollen med att köra en innebandyträning. Äntligen är det igång :)
 
 

130812

| Postat i: 2013
0
Ännu en helg är över - tiden går så fort när man har roligt :)
 
Jobbarhelg men hann ändå med att köra gocart, spela volleyboll, grilla och spela spel under lördagskvällen! Roligaste kvällen på länge och bästa var att den inte innehöll alkohol. Måste absolut göras om :)
 
Hann även med innebandymöte efter jobbet söndag kväll och imorgon drar säsongen igång. Super kul men kan bli lite trixigt att hinna med både innebandyn och fotbollen. Fast så länge det är roligt går det mesta att lösa :)
 
Kom hem från veckans första träning - fotbollsträning och ska nu hoppa i duschen innan det blir god natt. Jobbar dag imorgon. Sovgott.
 
 
 

130805

| Postat i: 2013
0
Min tredagars-lediga-helg var idag över och det var dags att återvända till jobbet ;) 7.00-16.30! Gick sedan hem för att äta middag och plocka undan i lägenheten tills det var tid att åka iväg till fotbollsträningen. Riktigt rolig träning och mycket folk :)
 
Helgen då. Den började med en lunchdejt tillsammans med Nina och Linda då "mammorna" bangade ur :p På kvällen blev det en spontan vin-drickar kväll med Nina där Linnea, Alexandra och Emil anslöt senare. Kvällen avrundades med lite drinkar på 1906. Härligt med lite spontana idéer.
 
 
Lördag klev jag upp för att klockan 11 infinna mig på Hot Coffee Tatto för en tatuering som minne till brorsan. Hade knappt sagt det till någon så många är förvånade när dom har sett den ihelgen och idag. Är väl inte någon som många tror ska tatuera sig. Hann sedan precis hem och duscha för att ta bilen med "party-people" till Luleå för fest hos Viktoria och Niklas. Utgång på O´learys och nattmat på max :) Somnade sedan till filmen "ps I love you".
 
 
Söndag sov vi ut och körde hem kring 12. Åkte direkt till byn för att visa upp tatueringen för mamma och pappa som inte visste något, var mycket nervös innan ;p Under kvällen fixade vi in och skruvade upp min hemmagjorda sänggavel så nu är jag klar i lägenheten :)
 
Sammanfattning av helgen, nu blir det att lägga sig. Sov gott!

130802

| Postat i: 2013
0
Längesedan sist men har inte haft någon lust att blogga. Vad har hänt under denna tid då?
 
Tränat och spelat fotboll, umgåtts med kompisar, pysslat i lägenheten, haft husvagnsfest, sovit i husvagn, jobbat, PDOL, städat ut förra lägenheten, ätit middag med mamma pappa mormor morfar farmor farfar, kommit in på utbildning, sökt jobb, träffat nya härliga människor, planerat hemligheter och bara varit.
 
En hittills mycket bra sommar som inte riktigt är över ännu. Men förnekar inte att jag längtar till vintern :)