Onsdag

| Postat i: 2011
0
Dagen har gått i lugnets tecken. Jag har tagit en promenad runt byn, målat naglar, haft ansiktsmask och tvättat lite. Skönt att ta en dag utan att tänka på skolan! Men imorgon blir det andra bullar ;)

Ikväll blir det fotbollsträning (eller fysträning), första utan jenny! det ska väl gå bra men jag är nervös, haha.




Ha en fortsatt bra kväll!



Måndag

| Postat i: 2011
0
Ännu en helg har passerat, har hunnit med att gå på stan, se lite fotboll, fest och fotbollsträning x2.

Fick även veta en sak ihelgen som jag blev glad för men samtidigt lite förvirrad. Varför ska allt vara så komplicerat istället för att egentligen vara enkelt?!

I veckan hade vi inga lektioner, skulle egentligen ha haft två lektioner nu i eftermiddag men tydligen var dom flyttade utan att läraren tagit bort dom från schemat. Jag är ändå upp hit till luleå för att plugga. Imorgon blir det att plugga inför en praktisk tenta med z och hoppas att jag klarar den nästa gång!

Näe, tillbaka till plugget nu...

Fredag

| Postat i: 2011
1
Har varit en fullspäckad vecka.

Onsdagen
började med rapportseminarium och jag hann även klämma in en tenta under dagen. Sedan blev det panik för att hinna med bussen in till luleå centrum för att ta bussen hem till p-town. När jag kom hem var det palt hos farmor och farfar för att sedan planera träningen för att sedan fara på den ;)

Torsdag blev en impuls resa till IKEA med Linda och Sofie. Jag har nu länge pratat och velat fara dit så nu fick jag med mig någon också :) Det jag handlade var bla sänglåda, 2 st tillbringare, påslakan, vispskålar, skål, värmeljus, plastmuggar med tillbehörande skålar, sängöverkast, kuddfodral, liten spegel, lykta, tavla, små handdukar, plåttunna, och säkert mera saker men nu kommer jag inte på nå mera ;p Var riktigt roligt att få fara iväg på en liten tripp hur som helst!. Finns så mycket mera man skulle kunna köpa, bara man hade pengarna.

Efter IKEA hann jag hem och packa ur bilen för att sedan dra iväg till Johanna och planera hur min "balfrisyr" ska se ut. Vi hade båda samma idè utan att ha pratat om det tidigare, skönt vi var överrens ;) Det tunga är att jag inte får klippa mig innan "balen" och jag har nästan panik nu för att det är "för långt" ;) haha! Då jag var klar hos Johanna for jag iväg till Linkan för att gratta honom på sin födelsedag och fika litegrann. Avslutade sedan kvällen med att se film och sova över hos Nina :)

Idag när jag vaknade for jag hem och började städa mitt rum och placera ut IKEA sakerna! det tog ett tag men nu är ordningen återställd, farfar var förbi och undrade vart han hamnat då det var stökigt i mitt rum.. Sen kom han igen då jag städat klart och slutade då vara orolig ;) haha! Har även hunnit skriva om ett arbete och sökt ett jobb. Ikväll blev det en hemmakväll med ett projekt jag nyss kom på för att ha koll på mitt sortiment! På måndag blir det nog färdigställt.

Imorgon blir det att vara på systemet klockan 10.00 och handla med Nina inför kvällen. Jag vet inte riktigt ännu vad som händer men det blir då utgång i alla fall :)

Nu ska jag slå igång en film för att sedan somna, har lite sömntimmar att ta igen!



Denna one-piece vill jag ha! Billigare än dom riktiga och själva märket spelar ju ingen roll. Men finns pengarna? ;)

Tisdag

| Postat i: 2011
0
Måste bara få berätta om helgen som varit.

Fredag
skvällen spenderades på valls där vi åkte tefat, stjärtlapp, madrass och traktordäck. Kan avsluta med att det som händer på valls, stannar på valls..

Lördagen började med en snabbis på stan för att jag skulle köpa en tröja som inte fanns ;/ så beställde den sedan då jag kom hem. När jenny hade slutat jobba for jag till henne och vi planerade inför morgondagens samtal med fotbollstjejerna. Sedan drog jag iväg till Luleå för att fira Erika och Erik som hade "födelsedags-party". Blev ingen utgång för mig då jag skulle köra hem till p-town igen, avslutade natten med att hämta brorsan från party ;p

Söndag började med att vi hade individuella samtal med tjejerna under fotbollsträningen, två timmar och vi hann prata med 5st av tjejerna. Detta kommer att ta tid men det är mycket givande för båda oss tränare och spelarna. Efter träningen for jag och jobbade mellan 13.00-16.30, grymt härlig tur och lite klirr i kassan. Avslutade sedan helgen med soffhäng hemma!

En fartfylld och mycket rolig helg var det, skulle bara behöva sova ikapp lite timmar men det var det värt!


Iveckan då...

Igår var jag på banken och fick information så att jag ska kunna vara miljönär när jag blir pensionär ;) haha! Om det vore så bra. Sedan var det plugg och dagen avslutades med intervallträning med fotbollstjejerna.

Idag har vi haft rapport redovisning och lyssnat hela förmiddagen. Skönt att få sluta vid lunch för tappa verkligen fokus där ett tag, blev lite upprepningar även om det var om olika sporter ;p

Nu har jag skrivit ikapp lite, har verkligen inte haft tid eller lust att uppdatera bloggen. Men jag gör som jag vill! haha ;)

Ha en bra fortsatt dag!


Tisdag

| Postat i: 2011
0

En underbar helg i fjällen har passerat och min nedräkning till påsk har börjat, 35 dagar kvar! Ska bli så GRYMT skönt att få vara där uppe i en vecka (ungefär, har inte bestämt mig ännu hur länge jag ska vara där). Ihelgen har jag kört skoter, sett film, myst med familjen och pluggat lite. Ville verkligen inte hem i söndags då det var skinande sol och perfekt skoterväder ;p

Idag for jag upp hit till lägenheten igen och är kvar här till torsdag! Har rapporter och plugg som skall göras bort.

Ska fortsätta med plugget å sedan sova, är HUR trött som helst men om jag somnar nu somnar jag inte sen ikväll!

Ha det bra!


Onsdag

| Postat i: 2011
0
Är låg uppdatering nu men har massor som ska göras så bloggen kommer en bit ner på prioriteringslistan.

Kan berätta att jag var och kollade på en lägenhet i måndags, en jag verkligen vill ha men väntar till efter sommaren med hur det blir med jobb å så.

Har även kommit igång med mitt tränarjobb med öjebyns fotbollstjejer. Är verkligen riktigt roligt att vara tränare för detta lag, vilken laganda och kämparglöd dom har :) Hoppas bara jag kan följa med dom till gothia, skulle säkert bli underbart!

Imorgon drar jag iväg på en mini-semester --> till fjällen :) Blir att ladda energi för de kommande veckorna!

Näe, återgå till plugget då så vi blir klara någon gång! Hejsvejs.

Lördag

| Postat i: 2011
0
Igår morse for pappa och brorsan iväg till fjällen, jag skulle egentligen också följa med men jag bestämde mig tillslut att stanna hemma för att fara på klassfesten som äger rum ikväll :)

Gårdagen spenderades hemma med mys och plugg under dagen. På eftermiddagen for jag och mamma iväg till stan för lite shopping och goo mat. Efter vi var klara tillbringade jag kvällen med Linda framför en riktigt bra film, letters from juliette, tror jag den hette. Rekommenderar den starkt! :)

Idag har jag städat lite, kollat vad jag har för flytta-hem-i-från saker och ska strax packa inför kvällen, klassfest på LTU. Måste även fundera vad jag ska ha för frisyr då jag tänkt fixa den innan jag drar till Luleå.

Funderar även på att ringa en person som kanske avgör ifall det händer något spännande till sommarn eller inte. Nu blev ni allt nyfikna va ;)

Uppdaterar imorgon efter jag kommit hem från luleå, kanske tidigare. Ska försöka komma ihåg att ta kort under kvällen :)



Min klass under nolle-p då vi var på stan i Luleå och hade kvastrace ;)

Torsdag

| Postat i: 2011
0
Vaknade imorse av en dröm där jag var jätte arg på en person. Skulle till och med säga upp vänskapen! Var riktigt jobbigt att vakna arg utan egentligen någon andledning, var tvungen att tänka efter ifall det var sant eller inte :p haha! Men mina vänner, ni kan vara lugna, det var bara en dröm..

Var idag in och sökte jobb, hoppas att jag får det för det skulle vara underbart :)

Annars är det pluggar dag idag. Var grymt sugen på en sväng på stan imorse men for istället hem, duktiga jag ;)


Tisdag

| Postat i: 2011
0
Då är jag tillbaka till skolan. Ska egentligen träffa gruppen klockan 10 men passade på att fara upp innan och plugga lite ;) På planeringen idag är det att göra klart inför föreläsningen/lektionen imorgon som vi ska hålla i. Annars blir det väl att plugga lite olika saker också.

Jag vet inte hur jag ska göra ihelgen. Jag, pappa och brorsan hade planerat att fara till fjällen fredag till söndag men fick veta för någon vecka sedan att vi ska ha klassfest på lördag. Åh jag vet inte alls hur jag ska göra. Varken z eller e ska supa å hur kul är det att supa "själv" ;o haha! i-landsproblem, jag vet! Ska höra runt vilka som ska dit å så för att sedan bestämma mig. Vill köra skoter!

Imorgon hoppas jag att jag får en rolig och god nyhet, håll tummarna! :)

Ska fortsätta att förbereda mig nu, fast är ganska klar ändå. Det som blir resten av dagen är väl att lära mig det jag ska säga lite utantill så jag inte bara tittar i papprena imorgon.

Ha en bra fortsatt dag!