Torsdag

| Postat i: 2011
0
Sa idag åt min första grupp: "Näe, nu tar vi och rundar av för detta år och vi ses aldrig mer iår!". Haha, jag tyckte att jag var riktigt lustig dära.

Igår efter jobbet så passade jag på att tvätta undan all tvätt inför nyår och städa lägenheten. Har kvar att diska ikväll, men det är ju fort gjort. Efter att jag var klar i lägenheten så for jag och hälsade på min kära vän Linda :) Blev bjuden på middag och vi såg en riktigt bra film som pojkarna hade valt ut - och vi var båda lika förvånade efter filmen, det var ju INGA NAKNA TJEJER med, haha! Det brukar vara standard i pojkarnas filmval ;)

Ikväll efter jobbet blir det att fara iväg och handla in allt inför nyår med Linnea. Mat, pynt, osv. Sedan måste jag packa klart mina väskor då jag ska lämna dom hos Linnea för att slippa dra allt på bussen! Ska åka buss imorgon till Älvsbyn - så plockar ELITEN upp mig påvägen till KÅBDALIS! Vill inte köra egen bil upp, så det var en smidig lösning.

Men hur jag än stuvar och packar om så blir det två väskor för min del - skyller på att jag är tjej och måste ha med mig så mycket mer än pojkarna - såsom smink, smycken, hårsaker m.m. Hoppas Linnea också har två väskor ;)


ELITEN som drar till KÅBDALIS:


Snart 2012

| Postat i: 2011
0
Julhelgen är nu över - dock har jag inte riktigt hunnit med att det har varit jul då jag har jobbat hela helgen. Är man snål så är man.

Fick mig paketen jag hade önskat mig - extraljus till bilen, symaskin, perkolator, kaffe termos, "värme-vete-kudde", tjocksockar, pengar, presentkort, elvisp, sängkläder och lakan, badrumsvåg, wok panna. Har kanske glömt något men allt var uppskattade presenter :) Köpte även en julklapp till mig själv - en ny dator! Så hoppas den kommer snart :)

Just nu sitter jag på mitt fjärde jobb i Älvsbyn, har haft min första grupp och har en grupp till innan jag får sluta för dagen. Har massa saker jag måste göra innan fredag då det bär iväg till Kåbdalis för nyårsfirande :)

Listan jag har ogjort: packat väskorna, städat lägenheten, handlat (både för nyår och till mig själv), tvätta, träna och hämta nån kylbag. PUH!



Taggar upp med en bild från förra årets sväng till Kåbban.
Jag och Linnea dricker passoa ur äggkoppar ;) En i kvarten, eller hur var det? haha!

...

| Postat i: 2011
0
Nu är det tunga dagar, saker som hänt som jag inte alls har förstått ännu! Gråter varenda gång Takida spelas på radion. Mycket känslor som inte vet vart dom ska ta vägen.

For igår och kramade om min bästa kompis. Jag var riktigt nervös och mådde inte alls bra innan jag kom dit, men när jag väl kom in och fick ge henne en BAMSEKRAM kändes det bättre! Att man blir så konstig då det händer sånahär saker och man inte vill komma och "störa". Fast pappa sa att det är som mest jobbigt innan men efteråt kommer det kännas bättre!

Skönt att få prata och skratta trots allt som hänt!

Du vet att vi allihopa finns för dig nu Kompis. Det är bara att ringa när och var du vill så kommer vi.
Tillsammans är vi starka <3

...

| Postat i: 2011
0
Finner inga ord just nu!


Ledig helg - eller?

| Postat i: 2011
0

Slutade idag klockan tre i älvsbyn - for sedan hem till byn för att följa med familjen till mormor och morfar för lite blodpaltsmiddag. Kring sju begav sig jag och bror in åt stan för jag trodde att det skulle antingen bli bowling eller minigolf med gänget.

Det blev istället nattjobb på Hortlaxgården - min första natt. Skönt ändå att jag får vara på min avdelning så jag i alla fall vet vad alla heter, haha!

Egentligen skulle då jag och Linnea på stan imorgon för att köpa saker inför nyår. Det avbokade jag för jag behöver MASSOR med sömn då jag sammanlagt kommer att ha varit vaken i 25 timmar! Men pengar blir det. Så var inte riktigt sugen att träffas på stan kring 11. Vi hinner fixa det en annan dag :)

Nu ska jag gå en runda på avdelningen och kika så alla ligger i sina egna sängar!











Jag hoppas att allting blir som vanligt igen - två steg framåt och ett bakåt! Kämpa på!


onsdag!

| Postat i: 2011
0

Halva veckan har gått och jobbet är i full rullning. Passade även på att jobba ett kvällspass i Roknäs igår kväll, varför stanna av när jag väl är igång? ;o haha!

Imorgon ska jag arbeta från kontoret i Piteå - så jag slipper köra upp till Älvsbyn imorgon. Skönt! Var grymt jobbigt imorse att köra dit. Var tvungen stanna på en parkeringsplats och springa ett varv runt bilen för att inte somna när jag körde. Haha. Tur att ingen såg mig...

Skulle egentligen på Functional Moves ikväll på korpen - men det blev inställt då instruktören vart sjuk. Det var ändå lite skönt för jag somna när jag kom hem och vakna två timmar senare. Blir intressant oh se när jag somnar ikväll.

Imorgon efter jobbet blir det mest troligt en sväng på stan. Är alltid ute i sista sekund med hårklippning såhär inför jul och nyår. Hoppas det finns en liten tid åt stackars mig. Min sidecut börjar blir lite för lång så den måste klippas. Resterande håret får växa lite till innan jag klipper det igen ;)


ny vecka - nya möjligheter

| Postat i: 2011
0
Idag var det min första riktiga arbetsdag på mitt nya jobb! Är/var lite tjorv med diverse saker men det verkar lösa sig så småningom :)

Nu kommer jag ha arbetstider 8-15 - mycket skönt då jag kan ha lediga kvällar som de flesta andra!

Vad händer annars då i mitt liv? Jo, har gjort klart alla julklappar för iår. Tror dock att jag ska komplettera en julklapp då det kanske blir lite för litet. Vilket i-landsproblem!

Har även börjat rulla igång nu planering inför kommande fotbollssäsong. Väntar bara på en bekräftelse - sedan ska det läggas ut i kalendern så tjejerna också får del av tiderna :) Är grymt laddad!

Var igår på möte med gänget där vi planerade inför nyår som kommer spenderas i Kåbdalis iår igen - förra året var riktigt grymt så längtar massor. Det som stod på planeringen var MAT - MUSIK - BILAR. Inte så svårt men mycket viktiga punkter.

Nu ska jag lägga mig och vila en stund. Mycket intryck idag :)


long time no see

| Postat i: 2011
0
Mycket har hänt sen sist jag skrev!

Det mest spännande som har hänt är att jag har fått jobb som sjukgymnast!!!!!
Börjar redan imorgon - torsdag - med introduktion för att sedan starta upp mitt EGNA kontor på måndag.
Vet inte riktigt hur jag ska känna då jag inte vill vara allt för nervös varken imorogn eller på måndag. Men jag måste ju pröva hur det känns innan jag beslutar något :)

Har fått till den sista januari sedan får vi se om det blir förlängt!

Mitt egna kontor ligger i Älvsbyn så det blir att pendla dit. Fast motför att pendla till tex Kiruna eller Gällivare så är Älvsbyn nära ;)

ska lägga mig och vila en stund nu innan jag ska dra iväg på fotbollsträning. vi hörs!