fredag

| Postat i: 2011
0
tar blogg-paus tills skolan är över, så att säga till onsdag typ ;)

Match made in heaven

| Postat i: 2011
0
MATCHDAG, taggtagg! Laddar med att göra en skiva som ska spelas ikväll innan matchen. Har lite svårt med inspirationen om vad för låtar som ska med på skivan, men det blir nog bra ändå ;)

Håll tummarna för vinst!


you're the voice

| Postat i: 2011
0

Nu har ännu en dag passerat. Å jag har hunnit med att springa på stan och köpa det sista inför helgen, pluggat, sytt upp klänningen, kollat vilka skor, och städat rummet. Great! Förresten, har ju även planerat inför morgondagens match ;)

Har nyss sett BigBrother så nu blir det att se lite criminal minds innan det blir godnatt!



En bild då T5orna hade dans för oss T6or i lördags ;) till låten - I got a feeling!


Tiiisdag

| Postat i: 2011
0
Denna dag kommer också bestå av plugg. Men först måste jag in till stan och fixa det sista till balen och ceremonin. Annars är det en ledig dag från fotbollen, så ikväll blir det att färga mammas hår, sy upp klänningen och se till så att allt är klart! Fick även en god nyhet idag, YEY! :)

Har inte så mycket mera att skriva just nu. Väntar på att vår handledare till examensarbetet ska läsa och kommentera vårt arbete så vi snart får lämna in det :)

Ha det bra!


Konvex och konkav, kopplad och kombinerad, slides och tensioner...

| Postat i: 2011
0

Dagen har spenderats med massa plugg och är jätte nöjd över dagen än så länge då mycket har fastnat och jag har förstått! Great!

Det är verkligen snart slut på min sjukgymnasutbildning. På lördag är det ceremoni och bankett på kvällen, examen med andra ord! Stressen har börjat infinna sig då allt inte riktigt är klart inför lördag. Men det ska jag göra klart imorgon.

Förutom plugg idag blir det att fara och se 98ornas match som är innan våran träning. Som att jag är nöjd efter gårdagens match, dom spelade verkligen så bra som att vi tycker att dom är! :) somnade med ett leende. Vi kanske får vara kvar som tränare nu ;)

Näe, ta en välbehövlig dusch innan plugget fortsätter.

Puss



Detta sitter jag och pluggar idag ;)

Konvex och konkav, kopplad och kombinerad, slides och tensioner...


Söndag

| Postat i: 2011
0
eller kanske ska skriva måndag då klockan nu är över tolv :p

Helgen har som sagt varit fartfylld och jag har knappt hunnit sitta ner och ta det lugnt.
Fredag dag spenderades springandes på stan för att hitta en outfit till lördagens festligheter. På kvällen var det träning med laget och sedan var det bara att packa väskan inför lördagen.

Lördag morgon spenderades med en pensel och vid ena sidan av huset då det skulle målas om. Sedan begav jag mig till Luleå för att göra mig klar inför kvällens fest - utsparksfesten som termin 5 hade anordnat för oss där temat var "dancing with the stars". Fick se allt från BOUNCE, Lady Gaga, Poolstjärnan, dansare, m.m. Det blev en tidig kväll där jag somnade till BB.

Söndag skrevs det lite på examensarbetet, åt middag och sedan var det iväg på match i alvik med tjejerna. Det blev en vinst med 5-1 där vi hade 5 olika målskyttar. SÅ grymt bra dom spelade idag att jag vet inte vad!

Bjuder på en bild på oss tre sen igår, MEZ ;)


Tisdag

| Postat i: 2011
0







Har inget speciellt att skriva om idag.





Måndag

| Postat i: 2011
0
Idag har det varit en riktigt effektiv dag.
Var på skolan och gjorde bort lite ärenden, intervjuade till ex-arbetet, skrev på ex-arbetet, planerade och var på fotbollsträning, planerade inför seriepremiären, fixade med hemsidan, tränade och nu ser jag ikapp lite BB avsnitt :)

Orkar inte skriva nå mer, lägger in en bild här nedanför som stämmer så grymt bra!

Söndag

| Postat i: 2011
0
Nu har ännu en helg snart dragit förbi.

Fredagen skjutsade jag brorsan på födelsedagsfest och stannade kvar där då Nina och Malin också var där. Dock skulle jag ha dragit då jag tänkte för det blev då att torka ett missöde som inte alls var så roligt..

Lördagen drog jag iväg till Älvsbyn för att vara på fotbollstjejernas breddläger, läns. Ganska roligt att jag var ensam tjej och de andra tränarna var karlar kring 40-50 år. Haha! Men det gick faktiskt bra för tjejerna även om upplägget av dagen var lite kontigt osv.. Fast dom har ju hela sommaren på sig att imponera på tränaren, :)

Kvällen blev en impuls fest hos Linda och Lövan. Rolig kväll som avslutades med utgång på Challenge och sedan ett missöde som jag hade fruktansvärd ångest över, men som tur var så hittades den och allt blev bra igen. PUH!

Idag, Söndag, tvättar jag och planerar inför dagens fotbollsträning. Annars är det plugg för fulla muggar och planering av veckan som kommer.

Ha en bra fortsatt söndag allihopa! :)


jag är en sådan där som:

| Postat i: 2011
0

jag är en sådan där som:
fortfarande säger negerbollar istället för chokladbollar/inte vill sitta bredvid någon på bussen/älskar snö/måste trycka på övergångsställs-knappen tre gånger/kan spola tillbaka och titta på samma filmsekvens en miljard gånger för att den är rolig, och skratta lika mycket varje gång/är rädd för att ta sprutor/är lättlurad/har mycket myror i benen/funderar över onödiga saker/ färgar håret/kan köpa saker för att förpackningen är fin men innehållet värdelöst/tror på gud/gör mycket dumt när jag dricker/älskar mjukisbyxor/faktiskt diggar paris hilton/äter godis tills jag mår illa/inte tycker om gym/fick IG på nationella provet, skriftliga, i svenska/kan gå hur långt som heslt om jag har en destination som lockar/inte tycker det är fel att handla på dollar/inte orkar bry mig om politik/aldrig är försenad/inte tycker om spindlar/springer runt naken hemma efter duschen/spenderat största delen av mitt liv på en fotbollsplan/skrattar mycket!

 


Tisdag

| Postat i: 2011
0
Helgen har varit fullt upp som vanligt.

Lördag blev det att städa, panta burkar, tvätta, m.m. Sysslor i huset alltså. På kvällen bar det av till Linda och Lövan för grillning och fest som avslutades med crousing på stan. Grymt rolig kväll även om det inte blev någon utgång, kändes lika bra det ;)

Söndag blev en bakis dag där jag låg i sängen till typ halv 2 innan jag masade mig upp för att skriva på examensarbetet. Kring sex tiden drog jag, frida och nina iväg för att gratta Linda V som fyllde 21 år! Där blev det fika, skvaller och Big Brother.

Måndag/igår for jag upp hit till Luleå för att skriva på examensarbetet, springa en sväng på stan och tog hem saker från lägenheten. Bäst att börja flytta allt eftersom då jag har HUR mycket saker här som helst ;) Och som att min rum hemma i byn är möblerat till MAX ;O haha! På kvällen blev det som vanligt fotbollsträning med mina tjejer!

Idag började dagen med två lektioner för att sedan betala inför avslutningsfesten som T5orna har för oss nästa lördag. När vi kom hem till lägenheten fixade vi och trixade till examensarbetet, verkar inte som att vi får lämna in som vi har gjort utan måste få tag i mer tränare, BLÄÄÄÄ! Ikväll har jag suttit och pluggat tills nu då jag tog en paus för att skriva lite hära ;)

Avslutar detta långa inlägg med en bild:



fredag

| Postat i: 2011
0




Nu ska jag gå ut på en sväng runt byn och göra bort dagens träningspass. Jag och pappa ska eventuellt ha en tävling om vem som hinner/kan gå ner mest i vikt till efter sommaren. IT'S ON! Som att det är behövligt...

Idag har jag suttit och väntat på ett mejl från en lärare som ÄN inte har kommit. Dålig stil. Det är om vårt examensarbete som ska in till veckan som vi ABSOLUT inte är klara med. Paniken har kommit. Annars ikväll har jag inga planer, lika skönt det. Ska nog efter träningen se en film och sedan sova. Ladda inför morgondagen ;)

bara så ni vet ;)

| Postat i: 2011
0

Dear Parents.

Jasmine
was in a relationship with a dirty homeless boy named Aladdin.
Snow White lived alone with 7 men.
Pinnochio was a liar. Robin Hood was a thief.
Tarzan walked around without clothes on.
A stranger kissed sleeping beauty and she married him.
Cinderella lied and snuck out at night to attend a party.

You can’t blame us. We were taught to rebel since a young age.


Onsdag

| Postat i: 2011
0
Som att det är fullt upp nu!

Det är förberedelser på massa olika håll som måste göras just nu:

* Outfit till avslutningsfesten med T5 (temat är: dancing with the stars!?)
* Outfit till ceremonin (har bara skor än så länge)
* Outfit till banketten (väska, klänningen ska sys in, hur ska håret och makeupen se ut,.)
* Fotbollen (träningar, planering, psg, gotia,.)
* PLUGGPLUGGPLUGG!

Sedan ska jag hinna på olika kalas och umgås med kompisarna. Längtar till JUNI då jag kan få ett LIV igen.

PUH!

Ska idag och söka lite lärare för frågor kring examensarbetet, säga upp lägenheten, betala in för banketten, plugga och skriva på examensarbetet.


Tisdag

| Postat i: 2011
0
Det var helt underbart att få komma tillbaka till fotbollen igen igår. Skönt med en liten paus men ännu roligare att träna tjejerna igen,.

Gårdagen spenderades annars med skolböckerna, städade bilen, solade och packade inför Luleå. Inget annat spännande än så. Men så är det just nu.

Sedan när jag kommer upp till Luleå fick man sig en påminnelse av stressen som infinner sig NU! blä. Orkar inte med mera stress än jag redan har. NU vill jag ha sommar och jobb, inge mer skola.. Men det går inte att göra något åt det utan bara bita ihop och fortsätta kämpa.

Bilderna från fjällen har inte hunnit komma sig ifrån kameran till datorn ännu. men den som väntar på något gott..

Ha det bra! Nu ska jag släcka ner och snart sova :) Kan bli en lååång dag imorgon.

Söndag

| Postat i: 2011
0
Då var valborgsfirandet över. Iår var vi här hos mig igen, odck blev det en lugnare kväll än förra året, men det var lika roligt ändå :) vi grillade goo middag och satt sedan i tvrummet och snackade skit. Men det tar vi nog igen nästa helg..

Nu ska jag städa undan lite här hemma från igår och sedan ska jag ut på en promenad innan jag börjar jobba halv 4, cashing ;)

Har inte så mycket mera att berätta just nu, har egentligen inget blogg humör ;p ha det bra sålänge.